Costa Smeralda

First minute
Garantirano
Costa Smeralda
8 dana
Cijena po osobi:od 439 € (3.307,65 kn)

USKRŠNJE KRSTARENJE ZAPADNIM MEDITERANOM
BRODOM COSTA SMERALDA

GRUPNI POLAZAK

08.04. – 15.04.2023., 8 dana/7 noći GARANTIRANO!

 

DOŽIVITE VIŠE: PRATITELJ I GRATIS VOĐENA ŠETNJA - MARSEILLE!

 

 

DAN DATUM LUKA DOLAZAK POLAZAK
SUB 08.04.2023. SAVONA, Italija - ukrcaj - 18:00
NED 09.04.2023. MARSEILLE (Provansa), Francuska 08:30 18:00
PON 10.04.2023. BARCELONA, Španjolska 09:00 18:30
UTO 11.04.2023. PALMA DE MALLORCA, Španjolska 08:00 17:30
SRI 12.04.2023. PLOVIDBA - -
ČET 13.04.2023. PALERMO (Sicilija), Italija 08:00 16:30
PET 14.04.2023. CIVIAVECCHIA (Rim), Italija 08:30 19:00
SUB 15.04.2023. SAVONA, Italija - iskrcaj 08:30 -

 

 

FIRST MINUTE CIJENA do 15.03.2023., REDOVNA CIJENA od 16.03.2023.

Vrste i kategorije kabina:

FIRST MINUTE

CIJENA

(po osobi)

REDOVNA CIJENA

(po osobi)

Unutarnja kabina bez prozora, kategorija Premium IP

439 € /

3.307,65 KN

489 € /

3.684,37 KN

Vanjska kabina s prozorom, kategorija Premium EP

519 €/

3.910,41 KN

569 € /

4.287,13 KN

Vanjska kabina s balkonom, kategorija Premium BP

609 € /

4.588,51 KN

659 € /

4.965,24 KN

Lučke pristojbe
(obavezna doplata uz rezervaciju, plaćaju odrasli i djeca)

150 € /

1.130,18 KN

150 € /

1.130,18 KN

      

Neke vanjske kabine (s prozorom i/ili balkonom) mogu imati djelomično zaklonjen pogled.

Cijena za 3. i 4. ležaj, odrasli u kabini: 259 € / 1.951,44 KN po osobi

Cijena za 3. i 4. ležaj, djeca do 17,99 godina u kabini: GRATIS (plaćaju samo pristojbe)

Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (trokrevetna kabina) iznosi 40 € / 301,38 kn po osobi.

Doplata na osnovnom ležaju u višekrevetnoj kabini (četverokrevetna kabina) iznosi 100 € / 753,45 kn po osobi.

Broj višekrevetnih kabina prema ovim uvjetima je ograničen.

Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE je 100% na cijenu kabine - isključivo na upit.

 

CJENOVNI MODELI:

MY CRUISE:

-Cjenovno najpovoljniji uvjeti

-Mogućnost izbora pozicije/broja kabine ili sa oznakom GTEE-garantirane kabine *

-Ne uključuje paket pića

 

ALL INCLUSIVE MODEL:

-Mogućnost izbora pozicije/broja kabine

- Uključuje paket pića MY DRINKS (Paket pića My Drinks uključuje vrlo širok izbor alkoholnih (uključujući točeno pivo i vino) i bezalkoholnih pića na čaše (za djecu samo bezalkoholna pića na čaše, smoothie, tople čokolade,…). Konzumacija je moguća u glavnom i samoposlužnom restoranu (tijekom ručka i večere) te u barovima tijekom radnog vremena barova. Paket ne uključuje ponudu mini bara i određenih vrhunskih brendova pića.

- Odabir termina večere

- Fleksibilni uvjeti otkaza

 

 

DELUXE:

-Samo za goste u kategoriji Suite

-Personalizirana ekskluzivna usluga, raskošne kabine s osobnim batlerom

-Uključen paket pića MY DRINKS PLUS (Paket My Drinks Plus uključuje vrlo širok izbor alkoholnih (uključujući točeno pivo i vino) i bezalkoholnih pića na čaše (za djecu samo bezalkoholna pića na čaše, smoothie, tople čokolade,…). Možete ga koristiti u restoranu i samoposlužnom restoranu, u barovima i u svojoj kabini, kao i piće iz minibara. Paket uključuje sva pića cijenom do 10 EUR, koja se poslužuju u čaši (uključujući Premium brendove pića, likere, šampanjac i vino).

 

VAŽNO: Dodatne pogodnosti unutar ovog grupnog krstarenja (organizirani grupni transfer, pratitelj putovanja, izleti na hrvatskom jeziku, besplatni izlet...) bit će dostupne u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika (min. 40 putnika) i ako se do tada dodatno ublaže ili ukinu mjere uvedene radi Covida-19. Ako važeće mjere brodara onemogućuju provedbu bilo koje navedene usluge, zadržavamo pravo promjene ili prilagodbe u izvedbi programa.

 

CIJENA UKLJUČUJE:

krstarenje brodom COSTA SMERALDA; smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina), voda, kava i čaj u samoposlužnom restoranu, svečanu večeru uz kapetanovu zdravicu, animaciju, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki; hrvatskog pratitelja putovanja i odlično vođenje izleta (pri minimum 40 prijavljenih i uplaćenih putnika); pripremu i organizaciju putovanja.

 

OBAVEZNE DOPLATE:

lučke pristojbe koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije, napojnice/service charge* (obavezna doplata na brodu). *11 eura po osobi i danu za odrasle osobe starije od 14 godina, djeca 4-14 godina plaćaju 50%, a djeca do 4 godine ne plaćaju

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

moguće doplate: dodatne usluge na brodu (paketi pića, Internet paketi, spa paketi, kupnja u trgovinama,…), naknadu za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje, fakultativni izleti u lukama pristajanja (uz dovoljan broj prijavljenih putnika izleti će biti vođeni na hrvatskom jeziku; za mogućnosti izleta i cijene nas kontaktirajte), povratni prijevoz iz Zagreba ili Rijeke do ukrcajne luke u Savoni (cijena po osobi ovisi o broju putnika i prijevozniku), nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne iznosi 80% - 100% od cijene kabine (isključivo na upit), paket osiguranja od otkaza i putnog osiguranja (preporučujemo), Costa Relax Covid-19 osiguranje, osobnu potrošnju i troškove carinjenja.

TRANSFER: organizirani transfer do/od luke ukrcaja: Zagreb/Rijeka – Savona – Zagreb/Rijeka cijena od 185 € / 1.393,88 kn po osobi (odrasli i djeca).U slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika za transfer autobusom (min. 40 putnika), isti će biti organiziran s prijevoznikom GoOpti. Opće uvjete molimo pogledajte na sljedećem linku: http://bit.ly/334duPQ

 

NAPOMENA: Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika. U slučaju promjene određenih elemenata putovanja i izračuna, odnosno tečaja valute organizator zadržava pravo izmjene programa i cijene.

U slučaju da se za putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 15 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Raspored / itinerer krstarenja je podložan promjenama, koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 40 putnika, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 40 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU:do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

 

Brod COSTA SMERALDA je simbol ljepote, stila i talijanskog gostoprimstva.

Prostorije su dobile ime prema trgovima “Bel Paese” u Italiji: dok hodate širokim stubištem krme, osjećat ćete se kao da šetate Piazza di Spagnom i razgledate trgovine, barove i restorane.

Krstarenje Costa Smeraldom je nezaboravno iskustvo za dijeljenje s osobama koje volite!

Costa Smeralda je prvi brod u Costa floti u potpunosti na LNG pogon.

Ima 20 paluba, 2612 kabina, maksimalan broj putnika je 6522/broj putnika na osnovnom ležaju 5224. Duljina broda je 337 m, a širina 37 m.

Više informacija o brodu: https://www.costacruises.com/fleet/smeralda.html

 

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:         

BARCELONA– prema itinereru krstarenja, imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Najpoznatije građevine u gradu su djela Antonija Gaudija, koje su danas UNESCO-va svjetska baština. Središte novog dijela grada je trg Placa Catalunya, od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova, od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell. Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra (Gotička četvrt, katalonski Barri gotic), sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

MALLORCA – je najveći otok Baleara, među koje spadaju još i Ibiza, Menorca i Formentera. Privlači prekrasnom prirodom, lijepim plažama i uvalama, uzbudljivim noćnim životom i bogatom poviješću. Palma de Mallorca je grad i luka smješten na otoku Mallorca, te je glavni grad Baleara. Poznato je španjolosko, ali i europsko turističko odredište. Smještena je na južnoj obali otoka, u zaljevu Palma. Nezaobilazna znamenitost koju morate posjetiti u Palmi je Katedrala La Seu.

SICILIJA– je najveći otok na Mediteranu i jedna od regija u Italiji, smještena jugozapadno od vrha talijanske čizme. Tjesnac širine od oko 5 km zove se Mesinski tjesnac. Glavni grad Sicilije je Palermo, a drugi važniji gradovi su: Catania, Messina, Siracuza, Trapani, Agrigento, Ragusa, Marsala. Na Siciliji živi oko 5 milijuna stanovnika. Preporučamo kušati cannole – jednostavnu slasticu, tuljak od lisnatog tijesta punjen slatkom riccotom, skutom od ovčjeg mlijeka. Obavezan dodatak je i kandirano voće. Vrlo su ukusni, a zahvaljujući kaloričnoj skuti i zasitni. U novijim varijantama tu je punjenje čokoladnom kremom, kao i punjenje u kojem se miješaju voće i skuta.

 

OBAVEZNI DOKUMENTI:

- hrvatska putovnica ili osobna iskaznica koja vrijedi za sve dane krstarenja

Preporučujemo:

- zdravstveno osiguranje, osiguranje od rizika otkaza i prtljage

Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.

 

Opći uvjeti organizatora putovanja

 

1800-6-5

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Apr 08

Aktualna Putovanja

Prev Next

22.03.2023

Istanbul

23.03.2023

Kopenhagen

31.03.2023

London

31.03.2023

Istanbul

05.04.2023

Madrid

05.04.2023

Jordan i Izrael

06.04.2023

Istanbul

08.04.2023

Costa Smeralda

08.04.2023

Budimpešta

08.04.2023

Dvorci Bavarske

08.04.2023

Nizozemska

10.04.2023

Barcelona

11.04.2023

Istanbul

13.04.2023

Švicarska

Dodatna ponuda

 

 

 

  • CROATIA putno osiguranje

    Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

    Logo Cro