Gardaland

TERMINI:

3.9.2022.

 

Pridružite se ludoj zabavi u najvećem i najljepšem zabavnom parku u ovom dijelu Europe, uz puno smijeha, zabave i adrenalina…

 

PROGRAM PUTOVANJA:

RIJEKA/MATULJI – GARDALAND – RIJEKA/MATULJI

Polazak turističkim autobusom iz Rijeke - Trg bana Jelačića u 05:00 h, polazak iz Matulja u 05:20 h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do zabavnog parka Gardaland.Slobodno vrijeme za cjelodnevni boravak u omiljenom zabavnom parku za djecu i odrasle, uživajte u brojnim adrenalinskim atrakcijama koje park nudi: PLAVI TORNADO, vlakić MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje KUNG FU PANDA ACADEMY, PREZZEMOLO LAND, SALTOMATTOO – dječji slobodni pad, 4D kino i PEPA PIG LAND namijenjena za djecu… i NOVO U 2022. JUMANJI THE ADVENTURE.

Po želji odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će vas odvesti na putovanje u magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… Razgled traje oko sat vremena.

NOVO LEGOLAND VODENI PARK - zajamčena zabava u vodenom parku LEGOLAND®, gdje možete zaroniti u milijune LEGO® kocki, u moru interaktivnih igara na vodi i vožnji, igrati se na vrlo šarenim toboganima i opustiti se u nevjerojatnim tematskim atrakcijama!

Vodeni park LEGOLAND® novi je vodeni park potpuno tematski dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u LEGOLAND® vodeni park osim u pratnji odrasle osobe.

Kako bi se osigurala sigurnost i užitak mališana, odrasli mogu ući u LEGOLAND® vodeni park samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina. Djeca od 12 do 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje.

Gardaland je otvoren do 23.00 h. Polazak iz Gardalanda u dogovoru sa pratiteljem. Dolazak u Matulje i Rijeku u kasnim noćnim satima.

 

CIJENA PO OSOBI: 280 KN

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu
 • troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Ulaznica za park Gardaland 32 EUR, djeca do 1 m visine BESPLATAN ULAZ
 • Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland
 • Mogućnost doplate za LEGOLAND WATER PARK po osobi do 15 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland

*prema stanju iz travanj 2022. godine – cijena može biti podložna promjenama

 

Minimalan broj prijavljenih: 40 osoba

Mjere za ulazak u park Gardalan pogledajte na linku https://www.gardaland.it/en/explore-gardaland/gardaland-park/safe-fun/#how-to-visit-gardaland-resort-covid-certificate

 

INFORMACIJE:

Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 20 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo putno zdrastveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage i osiguranje za slučaj otkaza putovanja.

Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. Završne informacije šaljemo 2 dana prije početka putovanja. Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije početka aranžmana. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

-          gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane Republike Hrvatske dovoljna je važeća osobna iskaznica ili putovnica ako putujete unutar Europske Unije, a za sva ostala putovanja molimo informirajte se kod našeg prodajnog osoblja ili na stranici www.mvep.hr.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/

Napominjemo da je od 24. svibnja 2021. godine, svatko tko ulazi u Italiju, neovisno o prijevoznom sredstvu i duljini boravka, dužan ispuniti Digitalni obrazac za lociranje putnika koji je dostupan na sljedećoj poveznici: http://app.euplf.eu/#/

Uvjeti organizatora putovanja

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Prev Next

25.08.2022

Istanbul

25.08.2022

Atena

26.08.2022

Gardaland

28.08.2022

Madrid

31.08.2022

Apulija

01.09.2022

Prag

02.09.2022

Sarajevo

02.09.2022

Budimpešta

03.09.2022

Gardaland

14.09.2022

London

15.09.2022

Istanbul

15.09.2022

Barcelona

15.09.2022

Rim

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • CROATIA putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

  Logo Cro