Gardaland

Garantirano

TERMINI:

22.6.2022. GARANTIRANI POLAZAK

25.6.2022. 

26.7.2022.

13.8.2022.

3.9.2022.

 

Pridružite se ludoj zabavi u najvećem i najljepšem zabavnom parku u ovom dijelu Europe, uz puno smijeha, zabave i adrenalina…

 

PROGRAM PUTOVANJA:

RIJEKA/MATULJI – GARDALAND – RIJEKA/MATULJI

Polazak turističkim autobusom iz Rijeke - Trg bana Jelačića u 05:00 h, polazak iz Matulja u 05:20 h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do zabavnog parka Gardaland.Slobodno vrijeme za cjelodnevni boravak u omiljenom zabavnom parku za djecu i odrasle, uživajte u brojnim adrenalinskim atrakcijama koje park nudi: PLAVI TORNADO, vlakić MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje KUNG FU PANDA ACADEMY, PREZZEMOLO LAND, SALTOMATTOO – dječji slobodni pad, 4D kino i PEPA PIG LAND namijenjena za djecu… i NOVO U 2022. JUMANJI THE ADVENTURE.

Po želji odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će vas odvesti na putovanje u magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… Razgled traje oko sat vremena.

NOVO LEGOLAND VODENI PARK - zajamčena zabava u vodenom parku LEGOLAND®, gdje možete zaroniti u milijune LEGO® kocki, u moru interaktivnih igara na vodi i vožnji, igrati se na vrlo šarenim toboganima i opustiti se u nevjerojatnim tematskim atrakcijama!

Vodeni park LEGOLAND® novi je vodeni park potpuno tematski dizajniran za obitelji s djecom. Djeci mlađoj od 12 godina nije dopušten ulazak u LEGOLAND® vodeni park osim u pratnji odrasle osobe.

Kako bi se osigurala sigurnost i užitak mališana, odrasli mogu ući u LEGOLAND® vodeni park samo ako su u pratnji jednog ili više djeteta mlađeg od 12 godina. Dopuštena su najviše 2 odrasla pratitelja po djetetu mlađem od 12 godina. Djeca od 12 do 17 godina ulaze u vodeni park bez pratnje.

Gardaland je otvoren do 23.00 h. Polazak iz Gardalanda u cca. 23.30 h. Dolazak u Matulje i Rijeku u kasnim noćnim satima.

 

CIJENA PO OSOBI: 280 KN

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • turističkog pratitelja
 • sve razglede prema programu
 • troškove organizacije i realizaciju putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • Ulaznica za park Gardaland 31,50 EUR, djeca do 1 m visine BESPLATAN ULAZ
 • Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM po osobi 5 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland
 • Mogućnost doplate za LEGOLAND WATER PARK po osobi do 15 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland

*prema stanju iz travanj 2022. godine – cijena može biti podložna promjenama

 

Minimalan broj prijavljenih: 40 osoba

Mjere za ulazak u park Gardalan pogledajte na linku https://www.gardaland.it/en/explore-gardaland/gardaland-park/safe-fun/#how-to-visit-gardaland-resort-covid-certificate

 

INFORMACIJE:

Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 20 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo putno zdrastveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage i osiguranje za slučaj otkaza putovanja.

Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. Završne informacije šaljemo 2 dana prije početka putovanja. Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije početka aranžmana. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

-          gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane Republike Hrvatske dovoljna je važeća osobna iskaznica ili putovnica ako putujete unutar Europske Unije, a za sva ostala putovanja molimo informirajte se kod našeg prodajnog osoblja ili na stranici www.mvep.hr.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/

Napominjemo da je od 24. svibnja 2021. godine, svatko tko ulazi u Italiju, neovisno o prijevoznom sredstvu i duljini boravka, dužan ispuniti Digitalni obrazac za lociranje putnika koji je dostupan na sljedećoj poveznici: http://app.euplf.eu/#/

 

VAŽNO:

Državljani RH koji imaju važeću EU COVID potvrdu o cijepljenju, preboljenju ili testiranju mogu bez ograničenja ući u Italiju.

Za ulazak u Italiju potrebna je Digitalna EU Covid potvrda kojom se zadovoljava jedan od sljedećih uvjeta:
- Završen ciklus cijepljenja protiv Covida-19 (2 ili 3 doze) ili
- Oporavak od bolesti uzrokovanom virusom Covid-19 ili
- Negativan nalaz molekularnog ili antigenskog testa provedenog putem brisa (molekularni test ne smije biti stariji od 72 sata a antigenski ne smije biti stariji od 48 sati prije ulaska u Italiju).
Djeca do 6 godina su izuzeta od ovih pravila.
Sukladno relevantnim propisima EU i isključivo u svrhu ulaska u Italiju, digitalna EU Covid potvrda dobivena nakon cijepljenja vrijedi 9 mjeseci.

Od 1. svibnja 2022. godine COVID potvrde se ukidaju unutar turističkih, ugostiteljskih, športskih i drugih sektora ili aktivnosti unutar TR.

 

Obveza zaštitnih maski

Maska vrste Ffp2 obvezna je u zrakoplovima, javnom prijevozu, kazalištima, koncertima, sportskim događanjima.

 

Uvjeti organizatora putovnja

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • CROATIA putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

  Logo Cro