Barbados-beach stay

TERMIN:

21.11.-29.11.2022.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN: ZAGREB- DOHA

Polazak zrakoplova iz zračne luke Franjo Tuđman za Amsterdam na liniji KL 1938 (KLM) u 06:30 h. Molimo da na prijavu za let dođete najmanje dva sata prije polijetanja zrakoplova. Dolazak u Amsterdam u 08:40 h. Nastavak putovanja u 12:50 h na liniji KL781 (KLM). Slijetanje u Bridgetown – glavni i najveći grad na Barbadosu u 16:55 h. Organizirani transfer do odabranog hotela. Prijava i smještaj. Noćenje.

2. - 7. DAN - BARBADOS

Boravak u odabranom hotelu na osnovi 7 noćenja s polupansionom. Slobodno vrijeme za kupanje, sunčanje, opuštanje ili samostalno otkrivanje otoka. Ovaj karipski otok najpoznatiji je po tirkiznom moru, botaničkim vrtovima i više od 100 km bijelih plaža. Ukoliko želite malo bolje upoznati otok preporučamo vam da svakako posjetite jedan od botaničkih vrtova (Hunteove vrtove-jedan od najljepših vrtova u kojem i danas domaćin dočekuje svoje goste, National Botanical gardens, Tropical Garden, Flover Forest…). Barbados je poznat po proizvodnji ruma pa vam svakako preporučamo posjet destileriji Mount Gay, najstarijoj na svijetu. Najveća tržnica Cheapside public market nalazi se u glavnom gradu Bridgetownu i na njoj možete pronaći suvenire, odjeću, voće i povrće, začine…Najpoznatije lokalno jelo je svakako pržena riba i morski plodovi a jedan takav ručak koštat će između 15 i 30 USD. Od 26. do 27.11. na Barbadosu se održava Barbados Adveture Race, izazovna utrka kojoj se možete pridružiti ukoliko ste ljubitelj sporta i adrenalina.

8. DAN – BARBADOS - AMSTERDAM

Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Amsterdam na liniji KL (KLM) u 18:00 h.

9. DAN AMSTERDAM - ZAGREB

Dolazak u Amsterdam predviđen je u 10:30 h. Nastavak leta za Zagreb u 12:45 na liniji KL1943 (KLM). Dolazak u Zagreb predviđen je u 14:35 h.

 

SMJEŠTAJ I CIJENA PO OSOBI:

HOTEL TIP SOBE  
Coconut Court Beach 3+* 1/2 standard 9.990 kn
Radisson Aquatica Resort 4* 1/2 standard 14.190 kn
Hilton Barbados Resort 5* 1/2 bayview 19.590 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa, Air France)
 • transfer od zračne luke do hotela i natrag
 • boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s polupansionom
 • organizacija putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • obavezna doplata kod prijave: pristojbe zračnih luka cca 2.990 kn (pristojbe su podložne promjenama te se konačan iznos određuje na dan izdavanja avio karte)
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • dodatni ležaj (na upit)

INFORMACIJE O LETU:

KL1938 ZAGAMS   0630 0840  

KL781 AMSBGI    1250 1655  

KL781 BGIAMS    1800 1030+1

KL1943 AMSZAG   1245 1435  

PRIJEVOZNIK: KLM

Dozvoljena težina prtljage 30kg (uključena u cijenu) + 1 komad do 8kg ručne prtljage.

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.) Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

VIZA:
Nije potrebna.

Putovnica mora vrijediti još najmanje 6 mjeseci od datuma putovanja.

Ulazak (COVID-19): https://mvep.gov.hr/informacije-za-gradjane-244593/konzularne-informacije-22730/preporuke-za-putovanja-22854/upozorenja/245044?country=160

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimalno 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije 30 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili nas o uplati obavijestite e-mailom kako bismo ju evidentirali te vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, vaša rezervacija nije potvrđena! Završno pismo dobit ćete 48 sati prije putovanja. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika, najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

 • gotovina, internet bankarstvo

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Uplatom akontacije/aranžmana pristajete na navede uvjete stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.

 

MINIMALAN BROJ PUTNIKA: 15

Opći uvjeti organizatora putovanja

ŠIFRA: 500-108-3

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Nov 21

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • CROATIA putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

  Logo Cro