Arboretum Volčji potok i ZOO Ljubljana

TERMIN:

16.6.2022.

 

Priuštite si odmor u šarenilu boja i uživajte u ljepoti prirode u mjesecu ruža, te ne propustite hranjenje morskih lavova, slonova, medvjeda u zoološkom vrtu…

 

PROGRAM IZLETA:

RIJEKA/MATULJI - VOLČJI POTOK - LJUBLJANA - MATULJI/RIJEKA

 

Polazak iz Rijeke u 07:00 h, te iz Matulja u 07:20 h. Vožnja turističkim autobusom u smjeru Slovenije. Uz usputno zaustavljanje stižemo u Arboretum u mjestu Volčji potok gdje se možete opustiti u mirnom i lijepom krajobrazu koji je oblikovala ljudska ruka. Posjetitelji dolaze u park u svako godišnje doba, a u vruće ljetne dane oduševljavaju se očaravajućim cvjetnim gredicama veselih boja koje odražavaju snagu ljeta. Prošetajte parkom i uživajte u ljepotama procvalih ruža. Arboretum nudi i sadržaje prilagođene djeci, dječje igralište, dječji labirint kao stvoren za trčanje te organizirane besplatne radionice. U ovo doba održavaju se i izložbe kaktusa i orhideja te nezaobilazna izložba dinosaura i kitova, napravljenih u prirodnoj veličini, koja oduševljava i djecu i odrasle. Planirani boravak u Arboretumu do 14:00 h, te nastavak puta u smjeru Ljubljane prema Zoološkom vrtu (Živalski vrt Ljubljana), ujedno i jedini ZOO u Sloveniji. Prostire se na 19,6 hektara u šumskom djelu ispod brda Rožnik, te u njemu živi 148 vrsta životinja, 691 primjerak. Ne propustite hranjenje morskih lavova, slonova, medvjeda i drugih životinja… Ostanak u ZOO do cca. 19:00 h, a očekivani dolazak u Rijeku i Matulje je u večernjim satima.

 

CIJENA PO OSOBI:200 KN

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • pratitelj putovanja
 • troškove organizacije i realizaciju putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznica za Arboretum odrasli 9,00 €, mirovljenici 8 €, djeca 7-15 g. 6 €, djeca do 7 g. 4 €; informativne cijene arboretski vlak: mali krug vlakom 2 €, veliki krug vlakom 3 €
 • ulaznica za ZOO odrasli 10 €; djeca 6,50 €, djeca do 2 godine besplatno
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci…)
 • putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno)

 

Informacije:

Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 20 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo putno zdrastveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje prtljage i osiguranje za slučaj otkaza putovanja.

Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. Završne informacije šaljemo 2 dana prije početka putovanja. Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije početka aranžmana. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

VAŽNO:

Za ovo putovanje potrebna je tzv. EU digitalna COVID potvrda, koja će služiti kao dokaz o cijepljenju (sa jednim od cjepiva koji su odobreni od EMU), dokaz od nedavno preboljenom virusu (ne duže od 6 mjeseci) ili kao dokaz negativnog PCR testa ili antigenski test ne stariji od 48h. Potvrde moraju biti izdane na talijanskom, engleskom, francuskom ili španjolskom jeziku.

Mogućnosti plaćanja:

-          gotovina, uplata na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:

Za državljane Republike Hrvatske dovoljna je važeća osobna iskaznica ili putovnica ako putujete unutar Europske Unije, a za sva ostala putovanja molimo informirajte se kod našeg prodajnog osoblja ili na stranici www.mvep.hr.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH. http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/

COVID -19 MJERE:

-   obavezna zaštitna maska za vrijeme vožnje u autobusu

-   sredstva za dezinfekciju ruku nalazi se na ulazu u autobus

 

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH: 40 OSOBA

Opći uvjeti organizatora putovanja

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • CROATIA putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

  Logo Cro