Nova Godina Malta

First minute
Garantirano

TERMIN:

28.12.2021.-2.1.2022. GARANTIRANI POLAZAK

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 28.12.2021. LJUBLJANA - MALTA

Sastanak putnika u ljubljanskoj zračnoj luci kod šaltera informacija dva sata prije polijetanja direktnog zrakoplova za Maltu. Nakon obavljenih formalnosti let za na relaciji Ljubljana-Malta u 10.00h. Po slijetanju na Maltu u 12.00h, transfer do Buggibe ismještaj u hotel 4*.  Ostatak dana slobodan za istraživanje ovog živahnog gradića punog pubova, sportskih barova i pizzeria u ulicama u blizini palmama obrubljenog trga Bugibba Square. Šetnja uz more, ili odlazak do obližnjeg akvarija Malta National Aquarium gdje žive raže i morski psi, ili pak razgled starinskih vozila izloženih u muzeju Malta Classic Car Collection. U centru je obnovljena crkva St. Paul’s Shipwreck Church koja datira iz 14. st, a obalna promenada uz more vodi do vidikovca Qawra Point Beach s kojeg se može uživati u pogledu na zalazak sunca. Noćenje u hotelu.

2. DAN, 29.12.2021. IZLET VALLETTA

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo poludnevni fakultativni obilazak glavnog grada Vallette koji je i pod zaštitom UNESCO-a. Izlet u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku  uključuje šetnju kroz živopisne ulice Vallette, razgled graskih vrata, zgrade Parlamenta i zgrade Opere. Slijedi nastavak razgleda najvažnijih povijesnih građevina i dvorišta, kao i vrtova Barracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na luku i utvrđena Tri grada. Potom posjet bogato ukrašenoj katedrali sv. Ivana (jednoj od najljepših crkava Europe) u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Program završava s  multimedijalnim showom "Malta Experience". Ulaznice uključene. Ostatak dana slobodno. Noćenje.

3. DAN, 30.12.2021. IZLET GOZO

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo cjelodnevni fakultativni izlet na otok Gozo jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 30 minuta vožnje), a vegetacija, brdašca i stjenovite hridi čine tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi autobusni razgled najpoznatijih lokacija: posjet glavnom gradu otoka Victoria, zaljevu Dwejra i prirodnom čudu Inland Sea, laguni koja je ujedno i najniža točka Goza, te strmim stijenama u zaljevu Xlendi.  Slobodno vrijeme za ručak i kupovinu u vlastitom aranžmanu. Nastavak razgleda pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu, starijih čak i od egipatskih piramida (ulaznica uključena). Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

4. DAN, 31.12.2021. IZLET MDINA

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet do Mdine. Ukrcaj u autobus i vožnja kroz ruralnu Maltu do srednjovjekovnog grada Mdine i njegovog predgrađa Rabata. Sa svojim moćnim zidinama i sjenovitim ulicama ovaj grad opravdava naziv "Tihi grad" za razliku od moderne i dinamične Vallette.  Obilazak započinje ispred glavnih vrata Mdine, a ulazak kroz utvrđene zidine grada otkriva zadivljujuće palače koje su pripadale malteškom plemstvu. Slijedi razgled katedrale sv.Pavla (ulaznica nije uključena). Povratak u hotel, slobodno vrijeme za pripremu dočeka Nove godine. Doček Nove na otvorenom, ili u nekom od mnogobrojnih pubova, kafića i restorana. Noćenje u hotelu.                               

                                                                          Sretna Nova 2022.!

5. DAN, 01.01.2022.  IZLET TRI GRADA

Kasniji doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Tri grada“. Vožnja istočnom obalom do tri stara utvrđena grada smještena u poznatoj Velikoj luci (Grand Harbour): Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja kroz slikovite Sengleu i Cospicuau  do njavećeg gradića Vittoriosa koji je ime dobio po pobjedničkom stavu u velikoj opsadi 1565.g. Šetnja ulicama Vittoriose uz razglede crkve sv. Lovre, utvrde sv. Anđela, sve do marine i luke nekada poprišta mnogobrojnih ratova i borbi a danas bogate skupim jahtama i brodicama.  Za kraj izleta kratka panoramska vožnja brodom uz sva tri gradića. Po završetku izleta povratak u hotel. Slobodan ostatak dana. Noćenje.

6. DAN 02.01.2022. MALTA - LJUBLJANA

Raniji doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke te odlazak direktnog zrakoplova na relaciji Malta-Ljubljana u 10.55h. Dolazak u Ljubljanu oko 12.55h.

 

 

*FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI : 3.290 KN

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 3.690 KN

 

* First minute cijene su važeće do popunjenja određenog broja mjesta

Doplata za zrakoplovne pristojbe i naknade (promjenjivo do puta): 790 kn

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 790 kn

Doplata po želji za paket 4 večere + Novogodišnja večera u hotelu: 1.390 kn

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Ljubljana-Malta-Ljubljana
 • transfere na odredištu (zrakoplovna luka–hotel–zrakoplovna luka)
 • smještaj u hotelu Qawra Palace 4* s uslugom noćenje/doručak
 • pratnju predstavnika na hrvatskom jeziku
 • troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • fakultativne sadržaje i izlete
 • obavezno plaćanje eco takse u hotelu 0,50 eur po osobi dnevno
 • napojnicu vozačima i vodičima
 • putno osiguranje
 • troškove osobnih narudžbi
 • povratni transfer Zgb-Lju-Zgb 350 kn po osobi za minimum 20 prijavljenih putnika

DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE PO OSOBI, PRIJAVE I UPLATE ISKLJUČIVO PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA:

Poludnevni izlet u Vallettu 360 kn, cjelodnevni Izlet na Gozo 480 kn, poludnevni izlet u Mdina 220 kn, poludnevni izlet “Tri grada”:250 kn

 

VAŽNO: covid uvjet za ulazak na Maltu je obavezno cijepljenje + 14 dana.

Molimo informirajte se o preporukama za putovanje na Maltu na službenim stranicama MVEP-a:

http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/malta,85.html

 

NAPOMENA: Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Malte te može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.

MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH: 35 PUTNIKA

 

Opći uvjeti organizatora putovanja

 

ŠIFRA: 1500-1-2

 

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo