Tajland-Phuket

First minute

TERMIN:

19.11.-28.11.2021.

 

Vrijednost više: odličan hotel 4* na Kamala beach!

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (19.11.) ZAGREB - ISTANBUL - PHUKET

 

Sastanak sudionika putovanja u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije leta. Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airlines u 20:15h za Istanbul. Po dolasku u Istanbul 00:30h slijedi nastavak puta letom Turkish airlines za Phuket u 02:35h. Noćni let.

2.DAN( 20.11.) PHUKET

Slijetanje na Phuket predviđeno je u 16:00h po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti i dočeka mjesnog agenta slijedi transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel 4* na Kamala Beach-u. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon kraćeg odmora predlažemo odlazak na večeru u lokalni restoran gdje ćete imati priliku isprobati tri slijeda jela lokalne Thai kuhinje. Nakon uživanja u popularnim delicijama imate slobodno vrijeme da se opustite na popularnoj masaži nogu. Noćenje.

3.DAN (21.11.) PHUKET - PHUKET TOWN

Nakon doručka, slobodno vrijeme. U poslijepodnevnim satima predlažemo poludnevnu turu do Phuket Town-a. U povratku mogućnost ostanaka na poznatoj plaži Patong beach. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4.DAN (22.11.) PHUKET - FREEDOM BEACH

Nakon doručka predlažemo odlazak (fakultativno) na Freedom Beach. Mirna plaža bez hotelskih kompleksa nalazi se 30-ak minuta vožnje brodom od Patong plaže i proglašena je najljepšom plažom na Phuketu. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo posjet nekom od mnogobrojnih salona za masažu ili posjet jednom od mnogobrojnih barova na Bangla road-u. Noćenje.Freedom Beach / Phuket / Thailand // World Beach Guide

5.DAN (23.11.) PHUKET - JAMES BOND ISLAND

Nakon doručka, mogućnost posjete James Bond Islanda, otoku koji je dobio svoju popularnost po svojim vapnenačkim stijenama koje se nalaze u filmu James Bond ” Čovjek za Zlatnim pištoljem”. U sklopu izleta posjetiti ćete Phang–nga Bay, voziti se kajacima po zaljevu i posjetiti špilje. Zatim slijedi lokalni ručak na plutajućem restoranu, posjet James Bond otoku te kupanje i odmor na Lawa otoku. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. U večernjim satima predlažemo odlazak na večeru u Wine Connection, restoran u kojem možete uživati u bogatoj ponudi vina i internacionalnih jela. Noćenje.

6.DAN (24.11.) PHUKET

Nakon doručka, slobodno vrijeme. U večernjim satima preporučamo odlazak na večeru kod hrvatskog Masterchefa u restoran “Rustic“ na Patong Beach-u. Opustite se u domaćoj atmosferi restorana gdje možete isprobati razne delicije thai i internacionalne kuhinje. Nakon večere odlazak na Bangla road te posjet čuvenom „Ping Pong show-u“. Noćenje.

7.DAN (25.11.) PHUKET - SIMILIANS OTOČJE

Nakon doručka predlažemo odlazak na cjelodnevni izlet na Similans Islands. Izlet uključuje posjet 4 otoka. Mogućnost ronjenja na koraljnim grebenima otočja i posjet nacionalnom parku. U poslijepodnevnim satima povratak u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim satima predlažemo odlazak na večeru do Cafe Del Mar-a. Noćenje.

8.DAN (26.11.) PHUKET - PHI PHI ISLANDS

Nakon ranog doručka predlažemo odlazak na jednodnevni izlet brodom na Phi Phi otočje. Tamo možete posjetiti plažu koja je proglašena najljepšom na svijetu, poznatoj po filmu „The beach“ s Leonardom Di Capriom u glavnoj ulozi. Zatim slijedi posjet Monkey beach plaži kojom vladaju majmuni, bliski susret sa majmunima, hranjenje i slikanje. Nakon ručka vrijeme slobodno za ronjenje i uživanju na plažama otočja. U povratku posjet Khai Islandu, privatnom otoku gdje se možete opustiti i uživati u koktelima na rajskoj plaži. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za posjet Food Marketa. Na ovom jedinstvenom marketu svakako morate isprobati svježe rakove i jastoge. Noćenje.

9.DAN (27.11.) PHUKET - ISTANBUL

Nakon doručka, slobodno vrijeme za posljednje doživljaje Tajlanda. U poslijepodnevnim satima slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 22:00h. Obroci tijekom leta. Noćni let.

10.DAN (28.11.) ISTANBUL - ZAGREB

Po dolasku u Istanbul 05:00h po lokalnom vremenu nastavak leta za Zagreb u 07:35h. Dolazak u Zagreb predviđen je u 07:40h.

 

 

FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 6.950 KN

REDOVNA CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 7.690 KN

 

FM cijena vrijedi do popunjenja predviđenih mjesta

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • avionska karta Zagreb – Phuket – Zagreb
 • noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* na Kamala Beachu
 • transferi od/do hotela iz zračne luke Phuket
 • pratitelja putovanja iz Zagreba kroz cijelo putovanje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • avionske pristojbe 2.690,00 kn (obavezna nadoplata kod prijave)
 • viza za Tajland 330 kn s uključenim posredovanjem agencije (putovnica mora vrijediti još minimalno 6 mjeseci od ulaska u zemlju, potrebna jedna slika veličina kao iz putovnice)
 • jednokrevetna soba 1.950 kn
 • javni prijevoz prilikom razgledavanja gradova
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, potrebno napraviti 48h od prve uplate

Fakultativni izleti :

– cijene za fakultativne izlete biti će dostupne 30 dana prije putovanja

– izleti brodom koji “napuštaju” Phuket ( Similans, Phi Phi, James Bond) ovisiti će o trenutnoj epidemiolškoj situaciji i pravilima vezani za COVID-19 na Phuketu

Informacije za putnike vezane uz COVID 19:

Od 1. srpnja turisti mogu ponovno letjeti do otoka Phuketa. Tajlandska vojna vlada odobrila je takozvani plan “Sandbox” ( “pješčanika”) za Phuket. Ali to se odnosi samo na potpuno cijepljene turiste.

Ako želite otići na odmor na Tajland, prvo morate dokazati cijelovito cijepljenje. Međutim, samo je Phuket otvoren za posjetitelje. Turisti mogu napustiti provinciju i otputovati u druge dijelove zemlje tek nakon tjedan dana boravka na Phuketu. Unatoč cijepljenju, posjetitelji moraju prilikom ulaska u zemlju pokazati još jednom negativni PCR test koji nesmije biti stariji od 72h.

Turisti koji putuju na Tajland mogu rezervirati samo odabrane hotele sa zdravstvenim certifikatom, tako da je i agencija odabrala hotel koji posjeduje navedeni certifikat.

Ukoliko se za navedenu destinaciju ili avio kompaniju s kojom se leti na programu uvede testiranje na COVID -19, putnik je dužan sam napraviti test i snositi trošak istoga, te je dužan isti pokazati na samom letu ili ulasku u zemlju. Prema trenutnim informacija test nesmije biti stariji od 72h od ulaska u zemlju. Isto tako za navedeno putovanje se mogu prijaviti samo putnici koji su u potpunosti cijepljeni. Kako se stvari mjenjaju iz dana u dan, tako se i mi prilagođavamo situaciji. Dok u svijetu traje pandemija, vrijedi da putnik može besplatno otkazati putovanje do 32 dana prije putovanja u slučaju da se:

1. destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za državljane RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

2. ili se uvede obavezna samoizolacija na destinaciji od 14 dana za putnike iz RH unutar datuma predviđenih za naše putovanje

Ukoliko se destinacija za koju je putnik uplatio putovanje zatvori za putnike iz RH ili uvede obavezna samoizolacija u trajanju od 14 dana na destinaciji u periodu od 30-1 dan prije putovanja:

– putniku se izdaje voucher na uplaćeni iznos u trajanju od godinu dana.

Ukoliko je za destinaciju potreban COVID-19 test, te prije samog putovanja putnik napravi test, te isti bude pozitivan, putnik može prilikom prijave za putovanje napraviti policu zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja koje pokriva i slučaj COVID-19 pozitivnog testa prije samog putovanja.

Raspored letova:

TK1056 19NOV ZAGREB ISTANBUL 2015 0030*

TK 172   20NOV ISTANBUL PHUKET   0235 1600

TK 173   27NOV PHUKET ISTANBUL 2200 0500*

TK1053   28NOV ISTANBUL ZAGREB   0735 0740

 

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 10

 

Opći uvjeti organizatora putovanja

 

ŠIFRA: 1900-15-3

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Nov 19

Aktualna Putovanja

Prev Next

28.10.2021

MSC Virtuosa

28.10.2021

Rim i Capri

29.10.2021

Cinque terre

30.10.2021

Rim

30.10.2021

Dubai

05.11.2021

Pariz

11.11.2021

Rim

14.11.2021

Madrid

14.11.2021

Istanbul

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo