Indija-zlatni trokut

Posebna ponuda

TERMIN:

13.11.-20.11.2021.

 

*Vrijednost više: odlični hoteli 5* s bazenima, ulaznice, vožnja rikšom, jahanje na slonu, besplatno posredovanje pri ishođenju vize, popust za djecu do 3.000 kn

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN ZAGREB - ISTANBUL - DELHI

 

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije leta, podjela putne dokumentacije i prijava na let. Polijetanje zrakoplova za Istanbul na liniji Turkish Airlinesa , TK 1054 u 09.10h. Dolazak u 13.20h po lokalnom vremenu. Nastavak leta za New Delhi na liniji TK 716 u 20.50h. Odmor tijekom noćnog leta.

2. DAN NEW DELHI

Očekivano slijetanje u Delhi u 05.15h po lokalnom vremenu, obavljanje pograničnih formalnosti te sastanak s lokalnim predstavnikom. Srdačna dobrodošlica i prijevoz do hotela. Doručak te nakon kraćeg odmora odlazak u panoramski razgled starog dijela indijske prijestolnice: Crvena tvrđava, nekadašnja kraljevska rezidencija mogulskih vladara iz 17.st.; Nacionalni muzej Mahatme Gandhija, s bogatom kolekcijom izvornih relikvija, knjiga, časopisa, dokumenata, fotografija, audio-vizualnog materijala i ostalih suvenira usko povezanih s Gandhijem i borbom za slobodu Indije; Raj Ghat, memorijalni centar Mahatmi Gandhiju; Vrata Indije, spomenik indijskim vojnicima poginulim u Prvom svjetskom ratu; Predsjednička rezidencija, Parlament i ostale zgrade vlade iz Lutyenskog Delhija, djela grada nazvanog po poznatom britanskom arhitektu Sir Edwinu Lutyensu. Povratak u hotel. Prijava i smještaj u sobe. Mogućnost večere u hotelu. Noćenje.

3. DAN NEW DELHI - AGRA

Nakon doručka, nastavak razgleda Delhija: mauzolej cara Humajuna iz 1562. godine, prvi primjer mogulske arhitekture u Indiji koji je nadahnuo izgradnju više poznatog Taj Mahala; kompleks Kutab minareta (dio UNESCO- a), jednom od najranijih i najimpresivnijih primjera indo-islamske arhitekture i jednoj od najpopularnijih turističkih atrakcija grada. Slijedi polazak prema srednjovjekovnoj Agri, prvoj mogulskoj prijestolnici. Po dolasku, prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

4. DAN AGRA

Doručak te odlazak do veličanstvenog Taj Mahala (dio UNESCO-a), jednom od sedam svjetskih čuda. Ovo vrhunsko remek-djelo mogulske arhitekture dao je izgraditi moćni vladar Džahan-šah u spomen za svoju rano preminulu ženu Perzijanku Mumtaz Mahal. Zakoračite u ovaj vječni simbol ljubavi i uživajte u njegovoj neizrecivoj ljepoti i priči koja mu je udahnula život. U nastavku odlazak do tvrđave Agra (također dio UNESCO-a), nekadašnjeg boravišta mogulskih vladara i prekrasnog kompleksa palača, vrtova i džamija. Navečer mogućnost fakultativnog odlaska na predstavu „Saga o ljubavi“ (Mohabbat the Taj) koja, uz najveću repliku Taj Mahala, uprizoruje legendu o ljubavi koja je stvorila veličanstveni mauzolej. Noćenje.

5. DAN AGRA - FATEHPUR SIKRI - JAIPUR 

Nakon doručka polazak prema Jaipuru, glavnom i najvećem gradu indijske savezne države Rajastan. Ovaj slikoviti „ružičasti grad“, dom je palača iz bajki, robusnih tvrđava smještenih na golim brdima i širokim avenijama, i definitivno jedan od simbola indijske civilizacije. Usputni posjet Fatehpur Sikriu, veličanstvenom gradu iz 16. stoljeća koji je kratko vrijeme bio i mogulska prijestolnica. Ovaj utvrđeni grad krase prelijepe palače, mauzoleji, džamije, bazeni i vrtovi. Po dolasku u Jaipur, prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. DAN JAIPUR

Doručak te odlazak u posjet tvrđavi Amber, klasičnoj, romantičnoj radžastanskoj palači iz 16. stoljeća. Jahanje na slonovima (ukoliko bude moguće) će vam pomoći da se uspnete na vrh brda tvrđave. Alternativno, možete izabrati šetnju ili vožnju do tvrđave. U poslijepodnevnim satima posjet kompleksu Gradske Palače, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej; opservatoriju Jantar Mantaru, najvećoj zvjezdarnici na svijetu izgrađenoj od kamena i mramora te stanka za fotografiranje kod Hawa Mahala - Palače vjetrova, znamenitoj građevini s 953 prozora koji su bili namjenjeni damama u kraljevskom dvoru da neopažene promatraju ulicu i prolaznike. Noćenje.

7. DAN JAIPUR - DELHI

Nakon doručka uživajte u kupnji suvenira ili istražite razne aspekte zanata Jaipura, kao što su obrada dragog kamenja, izrada keramike, tepiha i raznih tekstilnih predmeta, boja koje ne možete niti zamisliti... U poslijepodnevnim satima povratak prema Delhiju. Po dolasku, noćenje u jednom od hotela u blizini zračne luke.

8. DAN DELHI - ISTANBUL - ZAGREB

Prijevoz u zračnu luku i prijava za let. Polijetanje zrakoplova za Istanbul na letu TK 717 u 06.55h, s dolaskom u 11.30h po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb na liniji TK 1055 u 18.50h. Očekivano vrijeme dolaska u 19.00h po lokalnom vremenu. Završetak programa.

 

 

ULTRA FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 5.990 KN

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 6.490 KN

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 6.990 KN

 

Obavezna doplaza za pristojbe zračnih luka, po osobi:  2.190 kn

Napomena: ultra first minute i first minute cijene vrijede do 15.08., odnosno 15.09.2021. ili do popunjenja određenog broja mjesta!  

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
 • prijevoz klimatiziranim turističkim autobusom prema programu
 • smještaj u Delhiju u hotelu Le Méridien New Delhi 5* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom i u hotelu Jaypee Vasant Continental 5* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s doručkom
 • smještaj u Agri u hoteluDouble Tree by Hilton 5*ili sl. u dvokrevetnoj sobi na na osnovi 2 noćenja s doručkom
 • smještaj u Jaipuru u hoteluHoliday Inn City Centre 5*ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s doručkom
 • razglede prema programu u pratnji lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda
 • vožnju rikšom u New Delhiju
 • voditelja putovanja iz Zagreba
 • troškove organizacije putovanja i jamčevine

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • pristojbe u zračnim lukama - obavezna doplata od 2.190 kn (promjenjivo do izdavanja karata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 2.290 kn
 • trošak vize za Indiju (180 kn)
 • obaveznu doplatu na licu mjesta za napojnice za lokalne vodiče i vozače od 50 USD doplate za fakultativne sadržaje i obroke koji nisu gore navedeni, osobne troškove
 • putno osiguranje (preporučujemo)

 

Popusti:

Dijete 2-11,99 godina u sobi s 2. odrasle osobe, bez ležaja: 3.000 kn

Dijete 2-11,99 godina u sobi s 2. odrasle osobe na pomoćnom ležaju: 2.000 kn

Stariji od 12 godina na pomoćnom ležaju: 1.500 kn

Fakultativna ponuda, cijene po osobi (uz najmanje 10 prijavljenih putnika:

Polupansion (6 večera u hotelima): 750 kn

Predstava Saga o ljubavi u Agri: 290 kn po osobi (uključeno: ulaznica (platinum kategorija – prvih 7 redova), povratni transfer, asistancija lokalnog predstavnika)

 

VIZA:

Hrvatski državljani trebaju vizu za Indiju.

Putnička agencija svojim putnicima uz besplatno posredovanje može ishoditi online vizu (eTV) putem poveznice https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html.

Cijena vize iznosi 180 kn (26 USD uključujući bankovni trošak).

Viza se ishodi unutar 30 dana do polaska na putovanje/ulaska u Indiju.

 

Red letenja:

TK1054 13NOV  ZAGREB     ISTANBUL     09:10 13:20       

TK 716 13NOV  ISTANBUL   DELHI           20:50 05:15+1   

TK 717 20NOV  DELHI         ISTANBUL     06:55 11:30        

TK1055 20NOV  ISTANBUL   ZAGREB       18:50 19:00

*sve lokalna vremena  

 

NAPOMENE:

Molimo da obratite pažnju o propisima vezanim uz prijevoz prtljage u međunarodnom zračnom prometu, kao i na težinu i količinu Vaše prtljage. Za prtljagu je odgovorna zrakoplovna kompanija. Na letovima Qatar Airwaysa po osobi je dozvoljeno nositi 1 komad predane prtljage maksimalne težine do 30 kg. Ručna prtljaga podložna je pregledu, ne dozvoljava se unošenje tekućina tj. ograničeno je unošenje tekućina u zrakoplov, dozvoljeno je po osobi jedan komad ručne prtljage unjeti u zrakoplov (max 7 kg).

Na lokalnim letovima indijskih zrakoplovnih kompanija dozvoljeno je nositi 1 komad predane prtljage do 15 kg, odnosno 25 kg, ovisno o prevoziocu, te do 7 kg ručne prtljage.

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.

U slučaju promjene reda letenja (vremena, zračne luke), radnog vemena znamenitosti, muzeja i sl. organizator putovanja zadržava pravo promjene redosljeda programa putovanja.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemalje u koje se putuje i može biti različita od europskih standarda.siječnja 2021. i mogu biti podložne promjeni.

O rizičnosti putovanja u pojedine zemlje možete se informirati na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

 

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 15

 

ŠIFRA: 700-74-3

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Nov 13

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo