Gardaland Oktoberfest-Canevaworld

First minute

TERMINI:

3.10.-4.10.2020.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN ZAGREB/RIJEKA - MOVIELAND - MEDIEVAL TIMES - HOTEL

Polazak turističkog autobusa iz Zagreba, te polazak sa odmorišta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:30 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku slijedi odlazak u CANEVAWORLD (doplata za ulaznicu) zabavni park, tamo gdje snovi postaju stvarnost. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka MOVIELAND koji se sastoji od tri cjeline. FAMILY: Fantasmik-kuća straha za djecu, Rute 66… ACTION: rollercoster Diabolik, Hollywood Action Tower (slobodni pad), Horror House (samo za najhrabrije), Tomb Raider Maschine, Android 3D Battle… ADVENTURE: Kitt Superjet-luda vožnja u gliseru, Magma 2.1 off road kamion, Police Academy, U 571 podmornica simulator, te mnoštvo odličnih show programa John Rambo Action show, Overdirive – Live Set, Wild West Show i puno uličnim animacija. U 19:30 sati odlazak na MEDIEVAL TIMES (doplata za ulaznicu): show sa uključenom večerom u sklopu Canevaworlda, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka sa igrama izazova i borbe na konjima uz bogatu vitešku večeru sa neograničenom količinom coca-cole i piva. Nakon završenog showa polazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN HOTEL - GARDALAND - SEA LIFE AQUARIUM - RIJEKA/ZAGREB

Doručak. U 9:00 sati odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će Vas odvest na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nastavak avanture u zabavnom parku GARDALAND (ulaznica uz doplatu), najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije koji je podijeljen na tri cjeline. Prva je ADRENALINE za one najhrabrije uz rollercostere BLUE TORNADO, RAPTOR i OBLIVION- The Black Hole, SHAMAN, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, obiteljska atrakcije MAGIC HOUSE… Zatim ADVENTURE za sve uzraste, vlakić MAMMUT, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS, GUSARSKA ŠPILJA i RAMSES. I naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje, KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino i PEPA PIG LAND namijenjena za djecu… Kao i veliki broj show programa PARADA, MAGIC SHOW… Boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18 sati. Dolazak u Rijeku i Zagreb u kasnim večernjim satima.

*Redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.

 

REDOVNA CIJENA PO OSOBI: 580 KN

FIRST MINUTE CIJENA PO OSOBI: 550 KN

 

First minute popust vrijedi za rezervacije do 30 dana pred polazak ili do popunjenja određenog broja mjesta

 

CIJENA UKLJUČUJE:

•prijevoz udobnim turističkim autobusom,

•noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama tuš/wc/TV na području jezera Garda,

•voditelja putovanja iz Zagreba,

•sve razglede prema programu,

•jamčevno osiguranje,

•troškove organizacije i realizacije aranžmana.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

•doplatu za jednokrevetnu sobu 150,00 kn (obvezna doplata ako osoba putuje sama / spava sama u sobi),

•boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi i noćenju (obavezna doplata na licu mjesta),

•ulaznice za zabavne parkove,

•dodatne obroke i usluge koje nisu navedeni kao uključeni,

•troškove osobnih narudžbi,

•putno osiguranje – preporučamo!

 

POPUSTI: dijete do 11,99 godina na pomoćnom krevetu -10%

Trokrevetne i jednokrevetne sobe su na upit budući hoteli raspolažu s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.

 

OBAVEZNA DOPLATA:

•ulaznica za zabavni park GARDALAND po osobi 235,00 kn (za grupu od minimalno 20 osoba)*

•ulaznica za zabavni park MOVIELAND po osobi 160,00 kn (za grupu od minimalno 25 osoba)*

•ulaznica za MEDIVEAL TIMES po osobi 200,00 kn (za grupu od minimalno 25 osoba)*

•za jednokrevetnu sobu 150 kn (ako osoba putuje sama / spava sama u sobi) - plaćanje prilikom rezervacije,

•za boravišnu pristojbu 1,50 EUR po osobi po noćenju – plaćanje na licu mjesta

*prema stanju iz kolovoza 2019. Godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

Ulaznica uključuje neograničeni broj vožnji na svim atrakcijama.*

*prema stanju iz siječnja 2020. godine – cijene mogu biti podložne promjenama!

 

DOPLATA PO ŽELJI NA LICU MJESTA:

•za ulaznicu SEA LIFE AQUARIUM po osobi 7 EUR uz kupljenu ulaznicu za Gardaland*

*prema stanju iz siječnja 2020. godine – cijena može biti podložna promjenama

NAPOMENA: privremeno zatvoren prema obavijesti parka. Točan datum ponovnog otvaranja morskog svijeta SEA LIFE Aquarium nije objavljen.

 

DOPLATA PO ŽELJI (prilikom rezervacije):

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
• Sjedala 3 i 4 u prvom redu doplata po osobi 100 kn
• sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi 100 kn

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMLANOSTI:

Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Preporučamo paket putnog osiguranja.

O DESTINACIJI:

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

GARDALAND je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a čine ga privlačnim za velike i male posjetitelje brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: Mamut, Atlantida, Colorado čamac, magična planina, plavi tornado, Gusarski brod, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, čarobno drvo, kuća strave, 4D avanture, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, slobodni pad, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave…

GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM (Morski svijet) odvest će vas u tajanstveni, fascinantni svijet slatkovodnih i morskih bića, gdje su naseljene brojne vrste, od onih najpoznatijih do čudnih i egzotičnih. Obilazeći akvarije, otkrit ćete magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … (radno vrijeme 10:00–18:00 sati).

VAŽNE INFORMACIJE:

-završno pismo vam dostavljamo e-mailom najkasnije dva dana prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.), fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,

-organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,

-agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa,

-program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu,

-zaustavljanje radi usputnih odmora određeno je propisima o radnom vremenu i obveznim odmorima vozača, zaustavljanja su na usputnim stajalištima u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 15 minuta

-dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tijekom putovanja ovisi o objektivnim okolnostima (npr. dužini trajanja razgleda, terminima polazaka, vremena dolaska kao i daljeg rasporeda putovanja),

-organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Način plaćanja: prema općim uvjetima, uz obaveznu uplatu akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po rezervaciji, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja.

Ostale napomene:

Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 20 (dvadeset) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju više od šest dana i najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska u slučaju putovanja koja traju između dva i šest dana, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi.

Završno pismo šaljemo 2 dana pred polazak.

Minimalni broj prijavljenih putnika 40

ŠIFRA: 900-4-1

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Prev Next

01.10.2020

Krakow

03.10.2020

Atena

04.10.2020

Istanbul

04.10.2020

Istanbul

04.10.2020

Irska tura

05.10.2020

Makedonija

05.10.2020

Barcelona

06.10.2020

Prag

06.10.2020

Berlin i Prag

07.10.2020

Rim

07.10.2020

Istanbul

Dodatna ponuda

 

 

  • ARRIVA

    Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

    arriva logo

 

  • ALLIANZ putno osiguranje

    Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
    allianz logo