Gardaland

TERMINI:

18.7.2020.

5.8.2020.

15.8.2020.

12.9.2020.*

 

Gardaland, na jezeru Garda, jedan je od najvećih zabavnih parkova u Europi, a zbog blizine i najpopularniji, izgrađen još 1975. godine i otad svake godine povećava broj atrakcija. Nudimo vam nezaboravan doživljaj u modernom zabavnom parku uz adrenalinske atrakcije i vrhunsku zabavu…

 

PROGRAM IZLETA:

RIJEKA/MATULJI – GARDALAND – RIJEKA/MATULJI

Polazak turističkim autobusom iz Rijeke - Trg bana Jelačića u 06:00 h, polazak iz Matulja u 06:20 h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do zabavnog parka Gardaland. Slobodno vrijeme za cjelodnevni boravak u omiljenom zabavnom parku za djecu i odrasle, uživajte u brojnim adrenalinskim atrakcijama koje park nudi: PLAVI TORNADO, vlakić MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR, OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA…obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje KUNG FU PANDA Academy, Prezzemolo Land, Saltomattoo – dječji slobodni pad, 4D kino TIME VOYAGERS i PEPA PIG LAND namijenjena za djecu… Po želji odlazak u GARDALAND SEA LIFE AQUARIUM Morski svijet (ulaznica uz doplatu) koji će vas odvesti na putovanje u magični podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove… Razgled traje oko sat vremena.

NOVO 2020. LEGOLAND VODENI PARK - zajamčena zabava u vodenom parku LEGOLAND®, gdje možete zaroniti u milijune LEGO® kocki, u moru interaktivnih igara na vodi i vožnji, igrati se na vrlo šarenim toboganima i opustiti se u nevjerojatnim tematskim atrakcijama!

Gardaland je otvoren do 23.00 h. Polazak iz Gardalanda u cca. 23.30 h. Dolazak u Matulje i Rijeku u kasnim noćnim satima.

*Napomena: polazak 12.9.2020. – PARTY za kraj ljetne sezone, park otvoren do 01.00 h, polazak iz Gardalanda u cca. 01.30h. Dolazak u Matulje i Rijeku u ranim jutarnjim satima.

 

 

CIJENA PO OSOBI: 200 KN

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja
 • jamčevinu i pripremu putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • troškove osobnih narudžbi
 • putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno) 
 • ulaznicu za Gardaland

 

INFORMATIVNE CIJENE ULAZNICA:

 • Ulaznica za park Gardaland: 31 EUR
 • Djeca do 1 m visine BESPLATAN ULAZ
 • Mogućnost doplate za SEA LIFE AQUARIUM na licu mjesta 7€ po osobi (uz kupljenu ulaznicu za Gardaland, prema stanju iz 2019. g. - cijene su podložne promjeni)
 • Mogućnost doplate za LEGOLAND WATER PARK na licu mjesta, od 10€ po osobi (uz kupljenu ulaznicu za Gardaland, cijene su podložne promjeni)

 

Minimalan broj prijavljenih: 40  

 

Rezervacija izleta je moguća isključivo uz uplatu predujma. Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije početka aranžmana. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Završne informacije šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Prev Next

Dodatna ponuda

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo