Irska tura

First minute

TERMINI:

4.10. – 8.10.2020.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN ZAGREB – DUBLIN

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman 2 sata prije leta. Polijetanje zrakoplova za Dublin na izravnoj liniji Croatia Airlinesa, OU 512 u 07.40h. Očekivani dolazak u 09.30h, obavljanje pograničnih formalnosti te odlazak u razgled glavnog grada Zelenog otoka poludnevnom panoramskom vožnjom: O’Connell Street, glavna ulica grada; Gate Theatre, najpoznatije kazalište koje datira iz 1928. godine; Dame Street, ulica u kojoj se nalazi poznati Dublinski dvorac iz 13.st. i Gradska vijećnica; Trg Merrion, na kojem se nalaze Parlament, Nacionalni muzej, Nacionalna galerija i stara bolnica; Trinity College, najstarije i najpoznatije irsko sveučilište, utemeljeno davne 1592. godine u kojem se čuva "The Book of Kells", stara knjiga s ilustriranim rukopisom pisanim oko osamstote godine; katedrala sv. Patrika iz 12.st., najveća irska crkva posvećena njenom zaštitniku, u kojoj je svećenik bio i poznati pisac Jonathan Swift, autor Gulliverovih putovanja. Slijedi prijevoz do hotela te prijava i smještaj u sobe. Slobodno poslijepodne za osobne programe. Prošećite poznatim trgovačkim ulicama Henry i Grafton, posjetite Temple Bar, živopisnu četvrt na južnoj obali rijeke Liffey, koja obiluje tradicionalnim restoranima, barovima i pubovima. Noćenje.

2. DAN DUBLIN – OKRUG WICLOW – KILKENNY

Doručak te odlazak put romantičnog područja Wicklow, koje obiluje prirodnim ljepotama pa ga s toga nazivaju i «vrtom Irske». Vožnja do veličanstvenih vrtova Powerscourt, koji se nalaze na imanju iz 17. stoljeća. Šetnja uz različite tipove terasastih vrtova (japanski, talijanski, američki) obnovljenih u 19.st., koji se smatraju najljepšima u Irskoj, a obiluju jezercima i antičkim kipovima. U nastavku, vožnja prema Glendaloughu, glečerskoj dolini gdje se nalazi samostansko naselje iz 6. stoljeća. Kraće vrijeme za obilazak i šetnju te polazak prema „mramornom gradu“ na rijeci Nori - Kilkennyu, jednom od najljepših gradova u unutrašnosti Irske, šarmantnog srednjovjekovnog ozračja. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. DAN KILKENNY – CASHEL – OKRUG CLARE – LIMERICK

Doručak. Prije napuštanja grada kratka foto pauza kod dvorca Kilkenny, jednog od najljepših irskih dvoraca, a potom polazak prema gradiću Cashel koji je dom veličanstvenog povijesnog lokaliteta Rock of Cashel, nekadašnjeg sjedišta kraljeva Munster prije normanske invazije početkom 12. st. Ovo je jedno od najživopisnijih lokaliteta koji pružaju izvrstan uvid u keltsku umjetnost i srednjovjekovnu arhitekturu. Slijedi odlazak put okruga Clare i dvorca Bunratty. Ova utvrda iz 15. stoljeća i obnovljeno srednjovjekovno selo oko njega izvrstan su prikaz tradicionalnog irskog i gospodskog života, prilika da zavirite u prošlost irske povijesti i doživite stvarni život onog doba. Nakon obilaska odlazak prema obližnjem Limericku smještenom na najvećoj irskoj rijeci Shannon, koji datira još iz doba Vikinga. Smještaj u hotel. Noćenje.

4. DAN LIMERICK - LITICE MOHER – GALWAY – DUBLIN

Nakon doručka odlazak prema veličanstvenim liticama Moher koje godišnje obiđe preko milijun ljudi. Nastale su prije oko 8 tisuća godina, a naziv su dobile po tvrđavi, sagrađenoj u 16. stoljeću i uništenoj tijekom rata s Napoleonom. Protežu se obalom u dužini od 8 km i uzdižu 120 metara iznad Atlantskog oceana, dok najviša točka, O'Brienova kula, doseže 214 metra. Ovo spektakularno mjesto nastanjuje više od 20 vrsta ptica i mnogo životinja, a pogled koji se pruža s litica jednostavno zaustavlja dah. Odlazak potom put Dublina uz kraći usputni panoramski posjet slikovitom gradiću Galway, koji ove godine, uz našu Rijeku, nosi titulu Europske prijestolnice kulture. Dolazak u Dublin u večernjim satima. Noćenje.

5. DAN DUBLIN – ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Prijevoz u zračnu luku Dublin. Prijava za let prema Zagrebu na liniji Croatia Airlinesa OU 513 u 10.20h. Očekivano vrijeme dolaska u 14.05h. Završetak programa.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI:

POLAZAK:  4.10.-8.10.  2.8.-6.8.
ULTRA FIRST MINUTE 5.490 kn 5.890 kn
FIRST MINUTE 5.690 kn 6.090 kn
REDOVNA CIJENA 5.890 kn 6.290 kn
DOPLATA 1/1 1.290 kn
Obavezna doplata za pristojbe zračnih luka, po osobi: 1.190 kn

Napomena: ultra first minute i first minute cijene vrijede do 60, odnosno 30 dana prije polaska ili do popunjenja određenog broja mjesta!  

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Povratni prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) prema programu
 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • Smještaj u Dublinu u hotelu Academy Plaza 3* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 2 noćenja s irskim doručkom i svim pristojbama
 • Smještaj u Kilkenyju u hotelu Kilford Arms 3* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s irskim doručkom i pristojbom
 • Smještaj u Limericku u hotelu George 4* ili sl. u dvokrevetnoj sobi na osnovi 1 noćenja s irskim doručkom i pristojbom
 • Razglede prema programu
 • Voditelja putovanja iz Zagreba
 • Pripremu i organizaciju putovanja te jamčevinu

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • pristojbe u zračnim lukama - obavezna doplata od 1.190 kn (promjenjivo do izdavanja karata)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda
 • doplate za fakultativne usluge i obroke koji nisu predviđeni programom
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • putno osiguranje (preporučujemo)

FAKULTATIVNA PONUDA UZ NAJMANJE 10 PRIJAVLJENIH OSOBA, CIJENE PO OSOBI – OBAVEZNA PRIJAVA UZ REZERVACIJU:

 • Paket 6 ulaznica: 450 kn (katedrala sv. Patrika, Trinity College, Powerscourt vrtovi, Rock of Cashel, Bunratty dvorac i park, litice Moher)
 • 4 večere u hotelima: 690 kn (3 slijeda, bez pića)
 • Popusti na pomoćnom ležaju:
 • Dijete 2-11,99 godina: 1.500 kn

NAPOMENA:

 • za smještaj u trokrevetnoj sobi:
  - Trokrevetne sobe se najčešće sastoje od 2 odvojena ili 1. bračnog ležaja + pomoćni krevet
  - Kvadratura sobe često je ista ili slična dvokrevetnoj sobi te time komoditet može biti smanjen

 

Minimalni broj putnika: 20

 

ŠIFRA 700-80-2

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Aktualna Putovanja

Prev Next

30.08.2020

St.Petersburg

03.09.2020

Pariz

04.09.2020

Lisabon

10.09.2020

St.Peterburg

10.09.2020

Istanbul

12.09.2020

Gardaland

15.09.2020

Dubai

16.09.2020

Istanbul

16.09.2020

New York

17.09.2020

Prag

Dodatna ponuda

 

 

 • ARRIVA

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Arriva

  arriva logo

 

 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo