Valentinovo Verona Featured

TERMIN:

15.2.2020.

Izgubite se u živopisnim uličicama, istražite skrivena mjesta, doživite romantiku grada ljubavi - Verone te zaključajte svoj lokot na slavnom zidu ljubavi.

 

PROGRAM IZLETA:

RIJEKA/MATULJI – VERONA – MATULJI/RIJEKA

Polazak autobusa iz Rijeke - Jelačićev trg u 05.00 h, te iz Matulja u 05:20 h. Vožnja u pravcu Slovenije, uz kraća zaustavljanje na putu do Verone. Po dolasku u Veronu slijedi šetnja gradom: Arena - Piazza dei Signori - Piazza della Erbe- Via Mazzini – palača Maffei… Šetnja do Julijine kuće gdje se nalazi najpoznatiji balkon ispod kojeg je Romeo šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti, tamo možete ostaviti poruku ili zaključati svoj lokot na slavnom zidu ljubavi. Kraće slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Posjetite crkvu Santa Maria Antica, popnite se na zvonik Torre dei Lamberti sa 398 stepenica, prošetajte do crkve San Zeno na kojem se nalazi rozeta sa šest kipova koji prikazuju čovjeka koji pada, a potom se diže, što predstavlja uspone i padove u životu svakog pojedinca i s ovog mjesta potječe poslovica: „Kolo sreće se okreće“. Uživajte u čaši dobrog vina i talijanskim specijalitetima s pogledom na Arenu ili rijeku Adige…Odlazak iz Verone u 18.00 h. Dolazak u Matulje/ Rijeku u kasnim večernjim satima.

 

 CIJENA PO OSOBI: 240 KN

 

 CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom
 • pratitelja tijekom putovanja
 • razglede prema programu
 • organizaciju i pripremu izleta, jamčevina turističkog paket aranžmana

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • ulaz u Julijinu kuću: odrasli 6 € , djeca od 8-13 godina 1 €, djeca do 7 godina GRATIS*
 • ulaz u Arenu: odrasli 10 € , djeca od 8-14 godina 1 €, djeca do 7 godina GRATIS*
 • zvonik Torre dei Lamberti: odrasli 8 € , stariji od 60 godina i djeca od 8-14 godina 5 €, djeca do 7 godina GRATIS*
 • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon…)
 • putno zdravstveno osiguranje (nije obavezno)

* Informativna cijena ulaznice

 

Minimalan broj prijavljenih: 40 osoba

Rezervacija izleta je moguća isključivo uz uplatu predujma. Ukoliko se na izlet ne prijavi dovoljan broj putnika, putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja najkasnije 5 dana prije početka aranžmana. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Završne informacije šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Aktualna Putovanja

Dodatna ponuda

 • POKLON BON

  poklonputovanje mala slika
  Poklonite Vašoj obitelji, prijateljima, mladencima, slavljenicima ili poslovnom partneru Matulji Tours putovanje u vrijednosti koju Vi izaberete. Saznajte Više

 • AUTOTRANS

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Autotransa

  autotrans
 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo