Peru i Bolivija

First minute
Garantirano

TERMIN:

15.11.-26.11.2018. GARANTIRANI POLAZAK

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: ZAGREB – AMSTERDAM – LIMA

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji OU 450 (Croatia Airlines) u 08:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Nastavak leta za Limu u 12:35 sati na liniji KL 743. Obroci za vrijeme leta. Dolazak u Limu predviđen je u 19:15 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku u Limu sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i transfer do hotela. Prijava u hotel i noćenje.

2. DAN: LIMA - AREQUIPA

Doručak u hotelu. Odlazak u organizirani poludnevni razgled grada u pratnji vodiča. Razgled započinje modernom četvrti Miraflores i povijesnim dijelom San Isidro koji je proglašen svjetskom kulturnom baštinom UNESCO-a te panoramski posjet Huaca Huallamarca. Renesansa, barok i neoklasicizam također su obilježili Peru te neke od skoro pa savršeno očuvanih građevina pokazat će vam prošlost i sadašnjost ovog dijela svijeta. Jedan od najbolje očuvanih primjera je katedrala iz 16. stoljeća gdje se nalaze ostaci španjolskog konkvistadora Francisca Pizzara. Zaustavljanje kod najposjećenije crkve Svetog Franje iz 1674. Podvodni tuneli i katakombe ispod crkve bili su do 1808. godine grobnice, te se u njima još uvijek nalaze brojni ostaci tijela, poput lubanja i kostiju. Ručak u lokalnom restoranu. Transfer do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Arequipi. Odlazak u hotel i noćenje.

3. DAN:AREQUIPA

Odlazak u poludnevni razgled grada i samostana Sv. Cataline. Posjet Bijelom Gradu, jednom od najvažnijih znamenitosti u Peruu, okruženog s tri vulkana koji datira iz 1540. g. i napravljen je u potpunosti od vulkanskog kamena po kojem je dobio i ime. Obilazak glavnog trga i njegove kolonijalne zgrade, crkve Isusa Krista, poznate američke Sikstinske kapele te manastiru Sveta Katalina. Zatim slijedi obilazak četvrti Cayma i Yanahuara. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel i noćenje.

4. DAN: AREQUIPA – COLCA – PUNO

Doručak u hotelu. Ranojutarnji odlazak prema gradu Yura i nacionalnom rezervatu Aguada Blanca i Pampa Canahuas. Po putu zaustavljanje u Patahuasi i nastavak puta prema selu Chivay gdje slijedi ručak u lokalnom restoranu. Poslijepodne odlazak u Caleru na uživanje u termalnim bazenima. Večera i noćenje.    

5. DAN: AREQUIPA – PUNO

Doručak. Odlazak prema Cruz del Condor, mjesto s kojeg se najbolje pruža pogled na kanjon Colca i ukoliko vrijeme dozvoljava let iznad kanjona. Ručak. Nastavak putovanja prema gradovima Maca, Yanque i Chivay te na kraju Puno. Noćenje.

6. DAN:PUNO – LA PAZ

Doručak. Odlazak na izlet prema sjeveru prolazeći uz najznačajnija obilježja tih prostora, od jezera Titicace do Copacabane, ugodnog gradića na obali jezera. Vožnja gliserom do otoka Moon gdje se nalazi hram Inak Uyu, ostavština Inka i nastavak krstarenja prema otoku Sun, posjet svetoj fontani i velikim stepenicama Inka. Ručak u restoranu i posjet radionici lokalnih rukotvorina. Povratak gliserom prema Copacabani i Huatajati. Po dolasku posjet selima gdje ćete vidjeti iglue od blata, sresti se s lokalnim obiteljima i vidjeti ljame i alpake. Odlazak u hotel i noćenje.

7. DAN: LA PAZ

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled La Paza, koji se ubraja među najviše gradove na svijetu. Razgled započinje najznačajnijim mjestima u starom gradu Plaza Murillo i Jean ulica sa svojom kolonijalnom arhitekturom. Nastavak razgleda ulica i tržnice te crkve San Francisco, Zlatni muzej repliku hrama Tiwanaku, te na kraju Dolina mjeseca (Valle de la Luna) otkuda se pruža uistinu jedinstveni pogled na planine kojima je La Paz okružen. Povratak u hotel i noćenje.

8. DAN: LA PAZ – CUSCO

Doručak. Transfer do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Cuscu. Po dolasku slijedi odlazak u Svetu Dolinu. Na putu zaustavljanje u Awanakanchi te na tržnici Pisac i u Ollantayambu, Peruansko vojno, vjersko i agrikulturalno središte koje se nalazi na vrhu planine s fascinantnim pogledom na grad i ulice i kanale koje su ostale nepromijenjene otkada su ih inke gradile. Ručak. Odlazak u hotel i noćenje.  

9. DAN: CUSCO – LA PAZ

Doručak. Odlazak do željezničke stanice Ollanta. Vožnja vlakom kroz dolinu Inka do mjesta Aguas Calientes. Prijevoz mini busom do ruševina starog grada Machu Picchu, što u prijevodu znači stari vrh. Machu Picchu je otkrio Hiram Bingam 1911. godine i jedno je od najljepših i najzagonetnijih mjesta na svijetu ne samo zbog prekrasne prirode, nego i zbog čudesne flore i faune, jedinstvene u svijetu. Pauza za ručak koji će biti u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima povratak vlakom. Odlazak u hotel.

10. DAN: CUSCO

Doručak. Odlazak u razgled tijekom kojeg ćete vidjeti Plaza Mayor (glavni trg), zatim Hram sunca (Coricancha) te Katedralu. Posjet obližnjim arheološkim nalazištima: Kenko (Quenqo) s podzemnim galerijama i polukružnim amfiteatrom; Tambomachay - izvor vode i kupalište Inka, Puca Pucara - crvena tvrđava na vrhu brda, Sacsayhuaman tvrđava - impozantni primjer vojne arhitekture Inka izgrađen od blokova granita. Povratak u hotel. Noćenje.

11. DAN: CUSCO

Doručak. Odlazak u zračnu luku i polijetanje zrakoplova prema Limi. Nastavak putovanja prema Parizu u 19:15 sati na liniji AF 483.

12. DAN: PARIZ - ZAGREB

Dolazak u Pariz u 13:40 sati i nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji AF1560 u 15:00 sati. Dolazak u Zagreb u 16:55 sati.

 

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 28.590 KN

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 27.160 KN

 

Doplata za jednokrevetnu sobu  4.200 kn

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe  3.090 kn

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Amsterdam – Lima – Pariz - Zagreb, unutarnji letovi, 10 noćenja u hotelima 3*, obroci prema programu, voditelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju putovanja.

 

CIJENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, obavezne i ostale doplate, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje, napojnice vodiču i vozaču 60 EUR - plaćanje na licu mjesta, plaćanje prilikom rezervacije putovanja.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Ne može se kombinirati s first minute popustom ili nekim drugim popustom.

Minimum prijavljenih putnika: 15

 

Šifra 300-152-3

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Nov 15
Login to post comments

Aktualna Putovanja

Prev Next

10.10.2018

Istanbul 5 dana

10.10.2018

London

14.10.2018

Istanbul

17.10.2018

Atena

17.10.2018

Island

18.10.2018

Prag

19.10.2018

Kina

19.10.2018

MSC Magnifica

19.10.2018

Dublin

19.10.2018

Rim

19.10.2018

Lisabon

20.10.2018

Istanbul

Dodatna ponuda

 • POKLON BON

  poklonputovanje mala slika
  Poklonite Vašoj obitelji, prijateljima, mladencima, slavljenicima ili poslovnom partneru Matulji Tours putovanje u vrijednosti koju Vi izaberete. Saznajte Više

 • AUTOTRANS

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Autotransa

  autotrans
 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo