Ras al Khaimah i Dubai

First minute

TERMINI:

25.11.-02.12.2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: ZAGREB - DUBAI

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman dva sata prije polaska zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dubaiju na liniji EK 130 (Emirates) u 15:35 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 23:05 sati. Sastanak s lokalnim agentom i odlazak prema hotelu 4*. Noćenje. 

2. DAN: DUBAI

Doručak. Odlazak na fakultativni izlet u poludnevni razgled Dubaija (uz doplatu). Kratko zaustavljanje na poznatoj plaži s još poznatijim hotelom u obliku jedra - Burj Al Arab - čudom moderne arhitekture i jednim od najluksuznijih hotela na svijetu. Odlazak do umjetno izgrađenog otoka Palm Jumeirah gdje se nalaze luksuzni hoteli poput fascinantnog tematskog hotela Atlantis. Nakon stanke za fotografiranje slijedi odlazak prema Bastakiji, starom dijelu Dubaija, koji je zadržao autohtonu arhitekturu. Posjet Dubai muzeju gdje se mogu vidjeti prikazi povijesnog života grada nekad najpoznatijeg po trgovini i brodogradnji. Nastavak razgleda kroz Dubai zaljev na tradicionalnom taksi brodiću - abri do četvrti tržnica, poznatih soukova. Šetnja kroz souk sa začinima i kroz tzv. zlatni souk. U poslijepodnevnim satima mogućnost odlaska na 125. kat najviše zgrade na svijetu Burj Khalife (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN: DUBAI

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i programe (kupovina, individualni razgledi i sl.). U večernjim satima mogućnost fakultativnog odlaska (uz doplatu) na krstarenje brodom Dhow Cruise po Marini s uključenom večerom i transferom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: DUBAI

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni cjelodnevni izlet u Abu Dhabi (uz doplatu), glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, a smatraju ga i jednim od najmodernijih gradova na svijetu. Abu Dhabi je grad koji nudi kilometre čistih pješčanih plaža i više od 200 otočića razasutih ispred obala Abu Dhabija. Posjetit ćemo jednu od najvećih novosagrađenih džamija na svijetu koja prima 40.000 vjernika, zatim ćemo se provesti kroz rezidencijalne četvrti grada, zaustaviti se u Heritage Village – kompleksu u kojem ćete na jednom mjestu vidjeti sve ono što karakterizira ovo područje, od povijesti do lokalnih običaja. Odlazak do modernog trgovačkog centra i slobodno vrijeme za ručak ili kupovinu. Povratak prema Dubaiju u poslijepodnevnim satima uz zaustavljanje i kraći posjet atrakciji Abu Dhabija – Ferrari Worldu. Noćenje u hotelu.

5. DAN: DUBAI – RAS AL KHAIMAH

Nakon odjave iz hotela u Dubaiju slijedi transfer do hotela 5* u Ras Al Khaimahu koji je udaljen ca 100 km (1.30 sat vožnje). Prijava i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne za odmor u hotelu ili na plaži. Noćenje.

6. i 7. DAN: RAS AL KHAIMAH

Odmor i uživanje na prekrasnim bijelim plažama Ras Al Khaimaha ili odlazak na fakultativni izlet u mistične pustinjske dine (uz doplatu) koje su idealne za uživanje u orijentalnoj večeri u beduinskom kampu za vrijeme zalaska sunca. Izlet započinje adrenalinskom vožnjom džipovima po pustinjskim dinama sa zaustavljanjem za kratkim predahom, promatranjem veličanstvenih sokolova i prilikom za slikanje fascinantnog krajolika. Nastavak vožnje u džipovima prema arapskom šatoru u kojem će se održati večera u 3 slijeda uz nastup trbušnih plesačica. Nakon večere možete se okušati u daskanju po dinama ili jahanju na devama. Ukoliko niste avanturista možda će vam se više svidjeti iscrtavanje ruku kanom i konzumiranje aromatizirane nargile. Povratak u hotel i noćenje.

8. DAN: RAS AL KHAIMAH – DUBAI

Transfer u zračnu luku, prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Zagrebu u 08:15 sati na liniji EK 129 (Emirates). Dolazak u Zagreb predviđen je u 12:20 sati po lokalnom vremenu.

  

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 8.990 KN

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: 8.540 KN

  

Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom krevetu         10%

Doplata za jednokrevetnu sobu                                     2.990 kn                                  

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe                    460 kn

Obavezna doplata na licu mjesta za Tourism Dirham      po sobi po noćenju 15 AED (ca. 25 kn)

 

CIJENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

Poludnevni razgled Dubaija                                           250 kn

Krstarenje brodom u Marini uz večeru                            460 kn

Burj Khalifa - odlazak na najvišu zgradu na svijetu         450 kn

Abu Dhabi                                                                    350 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 10

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Dubai - Zagreb, smještaj u Dubaiju u hotelu Somewhere 4* na osnovi 4 noćenja s doručkom, smještaj u Ras Al Khaimah u hotelu 5* na osnovi 3 noćenja s doručkom, transfer zračna luka-hotel u Dubaiju, transfer Dubai - Ras Al Khaimah, transfer Ras Al Khaimah – zračna luka u Dubaiju, pratnja Atlasovog vodiča, trošak organizacije i jamčevinu.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, osiguranje od otkaza putovanja i zdravstveno osiguranje (preporučujemo!), Turizam Dirham (plaća se na recepciji hotela, ca. 25 kn po sobi po noći).

 

VAŽNO: Molimo da provjerite valjanost putnih isprava s kojima putujete. Putovnica treba biti važeća najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Viza za hrvatske državljane nije potreba.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 10

 

Šifra 300-159-3

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Pogrešan unos

Nov 25
Login to post comments

Aktualna Putovanja

Prev Next

10.10.2018

Istanbul 5 dana

10.10.2018

London

14.10.2018

Istanbul

17.10.2018

Atena

17.10.2018

Island

18.10.2018

Prag

19.10.2018

Kina

19.10.2018

MSC Magnifica

19.10.2018

Dublin

19.10.2018

Rim

19.10.2018

Lisabon

20.10.2018

Istanbul

Dodatna ponuda

 • POKLON BON

  poklonputovanje mala slika
  Poklonite Vašoj obitelji, prijateljima, mladencima, slavljenicima ili poslovnom partneru Matulji Tours putovanje u vrijednosti koju Vi izaberete. Saznajte Više

 • AUTOTRANS

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Autotransa

  autotrans
 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo