St. Petersburg i Moskva

First minute
Garantirano

TERMINI:

25.07.-01.08.2018. GARANTIRANI POLAZAK

21.09.-28.09.2018.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB - MOSKVA - ST. PETERSBURG

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova prema St. Petersburgu preko Moskve na liniji SU2041 (Aeroflot) u 13:20 sati. Dolazak u Moskvu u 17:10 sati. Nastavak leta na liniji SU028 za St. Petersburg u 19:45 sati. Dolazak u St. Petersburg u 21:10 sati. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

2. dan:ST. PETERSBURG

Doručak. Odlazak na razgled grada: Petrova i Pavlova utvrda s crkvom sv. Petra i Pavla u kojoj se nalazi grobnica carske porodice Romanov, Ljetni vrt i palača, katedrala sv. Izaka (izvana), Plavi most, Nevsky Prospekt. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne za šetnju centrom grada po Nevsky Prospektu uz mnogobrojne trgovine i restorane. Noćenje.

3. dan:ST. PETERSBURG – ERMITAŽ – PETERHOF – ST. PETERSBURG

Doručak. Odlazak u razgled Ermitaža, jednog od vodećih svjetskih muzeja. Muzej se sastoji od nekoliko raskošnih palača i zbirkom od preko tri milijuna umjetničkih djela iz cijelog svijeta kao što su Titian, Raffaelo, Rembrandt, Rubens, Monet i dr. Nakon razgleda slijedi odlazak u Peterhof, ruski Versailles, poznat po palači i parku, fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila (ulaznice uključene). Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan:ST. PETERSBURG – PUSHKIN (Carsko Selo)

Doručak. Odlazak do mjesta Pushkin, nekadašnje ljetne rezidencije ruskih careva, udaljenog otprilike 25 km od St. Petersburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarnom sobom, dvoranom optočenom zrcalima, slikama i pozlatom koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Povratak u St. Petersburg i slobodno vrijeme za šetnju i samostalni razgled. Noćenje u hotelu.

5. dan:ST. PETERSBURG - MOSKVA

Doručak. Odjava iz hotela i organizirani prijevoz do zračne luke te prijava na let za Moskvu na liniji SU011 u 10:40 sati. Dolazak u Moskvu predviđen je u 11:55 sati. Odlazak na panoramski i pješački razgled ruske prijestolnice koja je prije 850 godina izrasla iz malenog gradića na obali rijeke Moskve u deset milijunski grad. Vožnja starim i novim gradskim ulicama te razgled najpoznatijih znamenitost: Crveni trg s veličanstvenom katedralom sv. Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej i kazalište Boljšoj (razgledi samo izvana). U poslijepodnevnim satima odlazak u hotel, smještaj i noćenje.

6. dan:MOSKVA

Doručak. Odlazak u razgled Kremlja u pratnji lokalnog vodiča. Dvorac-utvrda s 20 tornjeva i nekadašnja rezidencija ruskih careva i patrijarha. Danas je Kremlj simbol Ruske federacije. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnja do ulice Arbat i slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotel, noćenje.

7. dan:MOSKVA

Doručak u hotelu. Odlazak na metro turu (karta za metro plaća se na licu mjesta). Slobodno vrijeme za istraživanje grada, predlažemo odlazak u Tretjakov galeriju ili Gum. Noćenje u hotelu.

8. dan:MOSKVA - ZAGREB

Doručak. Organizirani transfer do zračne luke u Moskvi i prijava na let za Zagreb na liniji SU2040 u 10:20 sati. Dolazak u Zagreb u predviđen je u 12:30 sati.

 

REDOVNA Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 7.990 KN

FIRST MINUTE Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 21.09.: 7.210 KN                              

                                  

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja) i ne može se kombinirati s drugim popustima.

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb – Moskva - St. Petersburg – Moskva - Zagreb, smještaj u hotelima 3/4* na osnovi 4 noćenja s doručkom u St. Petersburgu, 3 noćenja s doručkom u Moskvi, razgled Moskve i St. Petersburga i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, uslugu pratitelja putovanja i lokalnog vodiča, organizaciju i pripremu putovanja.

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne obroke, vizu za Rusiju, uslugu ishođenja vize, zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza i osobne troškove.

 

OBVEZNE DOPLATE: zrakoplovne pristojbe 1.290 kn, plaćanje prilikom rezervacije putovanja, napojnice za vodiča 30 eur po osobi, plaćanje na licu mjesta.

Doplata za jednokrevetnu sobu  1.890 kn

 

VIZA: turistička viza za Rusiju 475 kn + 100 kn usluga ishođenja vize.

Za hrvatske državljane za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:

-          Popuniti online upitnik s fotografijom i osobnim potpisom. Važno je da fotografija mora biti veličine 3,5 x4,5 cm, a 80% fotografije mora biti lice čovjeka na svijetloplavoj pozadini.

-          Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.

-          Policu putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na duljinu boravka.

-          Original voucher nadležne turističke agencije pribavlja Atlas ukoliko je rezervacija putovanja napravljena u Atlasu.

-          Original potvrde ruske turističke agencije o prihvatu stranog turista pribavlja Atlas ukoliko je rezervacija putovanja napravljena u Atlasu.

Rok izdavanja vize je  sedam radnih dana (+/- 3 dana).  Ukoliko je izrada vize po hitnom postupku (3 radna dana), cijena konzularne pristojbe po osobi: 739 kn.

 

NAPOMENA: kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji. U slučaju smanjenja broja putnika od minimalnog broja prijavljenih Atlas zadržava pravo promjene cijene aranžmana.

VAŽNO: Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju.

Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 15

 

Šifra 300-150-3

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Datum rođenja djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Invalid Input

Jul 25
Login to post comments

Aktualna Putovanja

Prev Next

18.07.2018

Rim

19.07.2018

Rim

19.07.2018

Rim

19.07.2018

Pariz

20.07.2018

London

21.07.2018

Kreta AKCIJA

21.07.2018

Malta AKCIJA

21.07.2018

Jadran AKCIJA

26.07.2018

Dublin

26.07.2018

Škotska tura

Dodatna ponuda

 • POKLON BON

  poklonputovanje mala slika
  Poklonite Vašoj obitelji, prijateljima, mladencima, slavljenicima ili poslovnom partneru Matulji Tours putovanje u vrijednosti koju Vi izaberete. Saznajte Više

 • AUTOTRANS

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Autotransa

  autotrans
 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo