Rusija

First minute
Garantirano

TERMINI:

16.07.-23.07.2017. GARANTIRANI POLAZAK

12.08.-19.08.2017.

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN / ZAGREB - MOSKVA - ST. PETERSBURG

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema St. Petersburgu preko Moskve na liniji SU2041 (Aeroflot) u 13:20 sati. Dolazak u Moskvu u 17:10 sati. Nastavak leta na liniji SU028 za St. Petersburg u 19:45 sati. Dolazak u St. Petersburg u 21:10 sati. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

2. DAN / ST. PETERSBURG

Doručak. Odlazak na razgled grada: Petrova i Pavlova utvrda s crkvom sv. Petra i Pavla u kojoj se nalazi grobnica carske porodice Romanov, Ljetni vrt i palača, katedrala sv. Izaka (izvana), Plavi most, Nevsky Prospekt. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne za šetnju centrom grada po Nevsky Prospektu uz mnogobrojne trgovine i restorane. Noćenje.

3. DAN / ST. PETERSBURG – ERMITAŽ – PETERHOF – ST. PETERSBURG

Doručak. Odlazak u razgled Ermitaža, jednog od vodećih svjetskih muzeja. Muzej se sastoji od nekoliko raskošnih palača i zbirkom od preko tri milijuna umjetničkih djela iz cijelog svijeta kao što su Titian, Raffaelo, Rembrandt, Rubens, Monet i dr. Nakon razgleda slijedi odlazak u Peterhof, ruski Versailles, poznat po palači i parku, fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila. Ulaznice uključene. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN / ST. PETERSBURG – PUSHKIN (Carsko Selo)

Doručak. Odlazak do mjesta Pushkin, nekadašnje ljetne rezidencije ruskih careva, udaljenog otprilike 25 km od St. Petersburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarnom sobom, dvoranom optočenom zrcalima, slikama i pozlatom koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Povratak u St. Petersburg i slobodno vrijeme za šetnju i samostalni razgled. Noćenje u hotelu.

5. DAN / ST. PETERSBURG - MOSKVA

Doručak. Odjava iz hotela i organizirani prijevoz do zračne luke te prijava na let za Moskvu na liniji SU015 u 13:05 sati. Dolazak u Moskvu predviđen je u 14:20 sati. Odlazak na panoramski i pješački razgled ruske prijestolnice koja je prije 850 godina izrasla iz malenog gradića na obali rijeke Moskve u deset milijunski grad. Vožnja starim i novim gradskim ulicama te razgled najpoznatijih znamenitost: Crveni trg s veličanstvenom katedralom sv. Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej i kazalište Boljšoj (razgledi samo izvana).  U poslijepodnevnim satima odlazak u hotel, smještaj i noćenje.

6. DAN / MOSKVA

Doručak. Odlazak u razgled Kremlja u pratnji lokalnog vodiča. Dvorac-utvrda s 20 tornjeva i nekadašnja rezidencija ruskih careva i patrijarha. Danas je Kremlj simbol Ruske federacije. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnja do ulice Arbat i slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotel, noćenje.

7. DAN / MOSKVA

Doručak u hotelu. Odlazak na metro turu (karta za metro plaća se na licu mjesta). Slobodno vrijeme za istraživanje grada, predlažemo odlazak u Tretjakov galeriju ili Gum. Noćenje u hotelu.

8. DAN / MOSKVA - ZAGREB

Doručak. Organizirani transfer do zračne luke u Moskvi i prijava na let za Zagreb na liniji SU2040 u 10:20 sati. Dolazak u Zagreb u predviđen je u 12:25 sati.

 

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

- ZA POLAZAK 12.08.: 6.990 KN

- ZA POLAZAK 16.07.: 6.560 KN

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

- ZA POLAZAK 12.08.: 6.640 KN

- ZA POLAZAK 16.07.: 6.260 KN

  

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.790 kn

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.290 kn

First minute popust za rezervacije do 60 dana prije polaska!

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 20

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na ekonomskoj klasi Zagreb – Moskva - St. Petersburg – Moskva - Zagreb,  smještaj u hotelima 3/4* na osnovi 4 noćenja s doručkom u St. Petersburgu, 3 noćenja s doručkom u Moskvi, razgled Moskve i St. Petersburga i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, lokalnog vodiča, pratitelja putovanja, trošak organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne obroke, vizu za Rusiju, uslugu ishođenja vize, zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza i osobne troškove.

OBAVEZNE DOPLATE: pristojbe zračnih luka 1.290 kn, plaćanje prilikom rezervacije putovanja, napojnice za vodiča 30 eur po osobi, plaćanje na licu mjesta.

Ostale doplate: turistička viza za Rusiju 475 kn + 100 kn usluga ishođenja vize.

 

NAPOMENA: kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.  Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji. U slučaju smanjenja broja putnika od minimalnog broja prijavljenih Atlas zadržava pravo promjene cijene aranžmana.

VAŽNO! Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

 

Šifra 300-097-3

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

- ZA POLAZAK 12.08.: 6.990 KN

- ZA POLAZAK 16.07.: 6.560 KN

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

- ZA POLAZAK 12.08.: 6.640 KN

- ZA POLAZAK 16.07.: 6.260 KN

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.790 kn

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.290 kn

First minute popust za rezervacije do 60 dana prije polaska!

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

Minimalan broj prijavljenih putnika: 20

 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na ekonomskoj klasi Zagreb – Moskva - St. Petersburg – Moskva - Zagreb,  smještaj u hotelima 3/4* na osnovi 4 noćenja s doručkom u St. Petersburgu, 3 noćenja s doručkom u Moskvi, razgled Moskve i St. Petersburga i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, lokalnog vodiča, pratitelja putovanja, trošak organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne obroke, vizu za Rusiju, uslugu ishođenja vize, zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza i osobne troškove.

OBAVEZNE DOPLATE: pristojbe zračnih luka 1.290 kn, plaćanje prilikom rezervacije putovanja, napojnice za vodiča 30 eur po osobi, plaćanje na licu mjesta.

Ostale doplate: turistička viza za Rusiju 475 kn + 100 kn usluga ishođenja vize.

 

NAPOMENA: kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte.  Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji. U slučaju smanjenja broja putnika od minimalnog broja prijavljenih Atlas zadržava pravo promjene cijene aranžmana.

VAŽNO! Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od dana ulaska u zemlju.

Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

 

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Datum rođenja djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Sigurnosni kod(*)
Sigurnosni kod
Invalid Input

Jul 16
Login to post comments

Aktualna Putovanja

Prev Next

05.07.2017

NS Noordam

06.07.2017

Andaluzija

06.07.2017

Oslo city break

06.07.2017

St. Petersburg

07.07.2017

Gardaland 3 dana

08.07.2017

Gardaland 2 dana

13.07.2017

Amsterdam

13.07.2017

St. Petersburg

14.07.2017

Beč

16.07.2017

Norveški fjordovi

16.07.2017

Rusija

19.07.2017

Portugalska tura

Dodatna ponuda

 • POKLON BON

  poklonputovanje mala slika
  Poklonite Vašoj obitelji, prijateljima, mladencima, slavljenicima ili poslovnom partneru Matulji Tours putovanje u vrijednosti koju Vi izaberete. Saznajte Više

 • AUTOTRANS

  Ovlašteno smo prodajno mjesto za prodaju autobusnih karata Autotransa

  autotrans
 • ALLIANZ putno osiguranje

  Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja
  allianz logo