Venecija i Verona

First minute
Garantirano

TERMINI:

20.7.-21.7.2024.

21.9.-22.9.2024.

12.10.-13.10.2024.                                                                                        

GARANTIRANI POLASCI!          

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan ZAGREB – VENECIJA

Polazak autobusom s dogovorenog mjesta u Zagrebu (točno mjesto polaska u završnoj obavijesti prije putovanja) u 5:00 sati te sa stajališta Vrata Jadrana u 07:15 sati. Vožnja prema Veneciji uz kraće zaustavljanje putem. Po dolasku u pristanište Punta Sabbioni, vožnja turističkim brodićem do Venecije. Obilazak grada s pratiteljem putovanja počinjemo na Rivi Schavioni, glavnom morskom ulazu u grad još iz 10. stoljeća. Kroz sestier Castelo preko Campo San Zacharia prolazimo mostovima pored čuvene crkve Chiesa della Pieta ili Santa Maria della Visitazione, u kojoj je skladao maestro Vivaldi. Prelazimo preko mosta uzdisaja, pored Duždeve palace dolazimo do trga svih trgova- Piazze San Marco. Obići ćemo Procuratie vecchie i Procuratie nuove, pogledati najstariju kavanu Caffe Florian, zvonik na Piazzi. Nastavljamo kroz nekadašnju trgovačku četvrt Marceriju prema Canalu Grande. Preći ćemo preko mosta Rialto i prošetati po čuvenoj istoimenoj tržnici. Slobodno vrijeme za najljepšu baroknu crkvu Venecije Santa Maria della Salute , Muzej suvremene umjetnosti Peggy Guggenheim, kupovinu, vrevu na gradskim ulicama i trgovima ili romantičnu vožnju gondolom. Povratak brodića iz Venecije oko 19:00 sati do pristaništa Punta Sabbioni. Vožnja autobusom do hotela. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. dan VERONA – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema Veroni. Po dolasku u Veronu- grad romatike i zaljubljenih slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Arene - Piazza dei Signori - Piazza della Erbe i do Julijine kuće gdje se nalazi najpoznatiji balkon ispod kojeg je Romeo šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Tu je i spomenik Juliji pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su inspirirane ovim mjestom.  Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i uživanje u ljepotama grada. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni pratitelja putovanja.

 

 

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 115 EUR

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 120 EUR

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama na području Vicenze
  • razglede prema programu
  • pratitelja tijekom putovanja
  • troškove organizacije i realizacije putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • doplatu za jednokrevetnu sobu 25 Eur
  • kartu za brod Punta Sabbioni – Venecija (San Marco) - Punta Sabbioni: 12 Eur (plaćanje na licu mjesta).
  • ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana.

Napomena: moguća naplata pristojbe za ulazak na područje Venecije (grad Venecija donio je odluku o naplati pristojbe za posjetitelje, ali je njezina provedba već više puta odgađana. U trenutku objave ovog programa naplata pristojbe nije u funkciji.) Iznos pristojbe ovisiti će o datumu posjeta i ukupnom broju posjetitelja na području Venecije i otoka, od cca 5 EUR po danu i osobi na više. Točna obavijest o mogućoj naplati pristojbe i iznosu biti će u završnoj obavijesti prije početka putovanja.

 

NADOPLATA ZA ODABIR SJEDALA U AUTOBUSU (nije obavezna):

  • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi 30 EUR 
  • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi  30 EUR     
  • bilo koje drugo sjedalo po odabiru 20 EUR 
  • sjedala 3 i 4 nisu u prodaji

 

NAPOMENA: Zbog upotrebe različitih tipova autobusa i prijevoznika,te različitosti numeracije sjedala u autobusima, organizator putovanja može uz doplatu garantirati traženi broj sjedala, no ne može garantirati položaj sjedala u autobusu: lijeva ili desna strana autobusa, kao niti da li je sjedalo do prozora ili do prolaza

 

VAŽNE INFORMACIJE:

Završno pismo dostavljamo vam e-mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument u kojem se nalaze sve bitne informacije poput točnog vremena i mjesta polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, imena hotela i sl.
Eventualne doplate za izlete i ulaznice plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje, osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.
Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Agencija ima pravo promjene redoslijeda programa.

 

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.

 

UPLATE I REZERVACIJE:

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti minimun 40% ukupnog iznosa, a ostatak najkasnije minimum 31 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučamo uplatu paketa osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. U slučaju uplate na račun ljubazno molimo da nam OBAVEZNO pošaljete kopiju uplate ili ukoliko Vam je to nezgodno, barem da nas o uplati obavijestite mailom kako bismo je evidentirali te Vam poslali Ugovor za putovanje i račun. Dok ne dobijete Ugovor za putovanje, Vaša rezervacija nije potvrđena!) Potom 48 sati prije putovanja završno pismo. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija dužna je obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA:

  •        gotovina, internet bankarstvo

 Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr

Minimalan broj putnika:40   Maksimalan broj putnika: 45

 

Opći uvjeti organizatora putovanja.

 

500-115-1

Pošalji upit

Naziv putovanja(*)
Invalid Input

Termin putovanja(*)

Invalid Input

Ime i prezime(*)
Invalid Input

Kontakt telefon(*)
Invalid Input

Email(*)
Invalid Input

Broj odraslih(*)
Invalid Input

Broj djece
Invalid Input

Dob djece
Invalid Input

Želim putno osiguranje(*)
Invalid Input

Vaša pitanja i komentari
Invalid Input

Prihvaćam pravila privatnosti(*)
Pogrešan unos

Izjava o privatnosti

Aktualna Putovanja

Prev Next

30.04.2024

Dvorci Loire

03.05.2024

Beč

09.05.2024

Island

11.05.2024

Atena

16.05.2024

Istanbul

16.05.2024

Pariz

17.05.2024

London HIT

17.05.2024

London

18.05.2024

Rim

25.05.2024

Kapadokija

26.05.2024

Istanbul

Dodatna ponuda

 

 

 

  • CROATIA putno osiguranje

    Krećete na put! Jeste li osigurani? Ugovorite paket putnog osiguranja

    Logo Cro